Rıdvan Yılmaz adım adım Almanya'ya! Anlaşma an meselesi

Alman ekibi Frankfurt, Rıdvan Yılmaz'ı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Alman ekibi, 21 yaşındaki sol bek için Beşiktaş'a 6 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

ABONE OL
GİRİŞ 09.06.2022 13:08 GÜNCELLEME 09.06.2022 13:10 Beşiktaş
Rıdvan Yılmaz adım adım Almanya'ya! Anlaşma an meselesi
Rıdvan Yılmaz adım adım Almanya'ya! Anlaşma an meselesi

Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt, 21 yaşındaki Rıdvan Yılmaz için Beşiktaş ile anlaşma aşamasına geldi.

6 milyon Euro'luk teklif

Alman ekibi 5 milyon Euro ve performansa bağlı ek ödemeleri içeren 1 milyon Euro ile birlikte toplam 6 milyon Euro'luk teklifini siyah beyazlı kulübe iletti. Ayrıca oyuncunun bir sonraki bonservis bedelinin %20'si Beşiktaş'a verilecek.

Son detaylar görüşülüyor

Beşiktaş yönetimi, Frankfurt ekibinin temsilcileri ile ödeme planı ve son detayları görüşüyor. Anlaşmanın kısa süre içinde resmiyete kavuşması ve Rıdvan'ın transferinin açıklanması bekleniyor.

Torino da 21 yaşındaki oyuncu için temasa geçmiş fakat siyah beyazlı yönetim İtalyan ekibinin 5 Milyon Euro'luk teklifini yeterli bulmamıştı.

Beşiktaş altyapısında yetişen ve 17 yaşında A Takım kadrosunda katılan Rıdvan Yılmaz, 4 sezonda forma giydiği 60 maçta 4 gol attı; 7 asist yaptı. 21 yaşındaki sol bek 6 kez de A Milli Takımı'nda görev aldı.

KAYNAK : NTV Spor
Candaş Aşık Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Candaş Aşık
YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • seyit 1 yıl önce Şikayet Et
    ben almanyada yasiyorum ...ridvan kardesim sana basarilar dilerim Frankfurtda( eger transfer bitmiş ise).yalniz sana bir nasihatim olacak..mayan iyi,yani yeteneklisin,ama biz türkler genelde cabuk düsüyoruz(kafa olarak)..yani ridvan,bir düsersin iki düsersin ücüncü sansi sana vermez almanlar..o yüzden hep özgüvenli ol,iki üc hata yapinca düsme,hep kendine güven ve ileri bak,kibirli olma ve nerden geldigini asla unutma,sana basarilar dilerim
    Cevapla
  • Click 4 1 yıl önce Şikayet Et
    Gidip Rıdvan 2 alacaklar 7 milyon Euro
    Cevapla
  • Cokerken 1 yıl önce Şikayet Et
    Gitsinde arkadan gelenlerin de önü açılsın. Gitmese tespih mi yapacağız. Zaten istediğimizde bu.baltyapidan çıksın Avrupa'ya gitsin. Bı iki satış az olsun sonrakiler zaten çok olur. Piyasa yapalım biraz.
    Cevapla
  • Olmuyor 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu yaşında gelişmiş bir futbolcuya 6 milyon avro çok çok az
    Cevapla
  • KaleliER 1 yıl önce Şikayet Et
    Değmesi için ! En az 10 Milyon EU ya verilmeli . NOKTA
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR