Van Bronckhorst: "Rıdvan'ı dört gözle bekliyorum"

İskoçya Premier Lig ekiplerinden Rangers'ın teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, Beşiktaş'tan transfer edilen milli oyuncu Rıdvan Yılmaz'dan övgüyle bahsetti.

ABONE OL
GİRİŞ 26.07.2022 02:12 GÜNCELLEME 26.07.2022 02:12 Beşiktaş
Van Bronckhorst: "Rıdvan'ı dört gözle bekliyorum"
Van Bronckhorst: "Rıdvan'ı dört gözle bekliyorum"

Kulübün internet sayfasına konuşan Hollandalı teknik adam, 2027 sezonu sonuna kadar sözleşme imzalanan 21 yaşındaki oyuncuyu, uzun süredir yakından takip ettiğini vurguladı.

Milli oyuncudan övgüyle söz eden 47 yaşındaki Van Bronckhorst, "Rıdvan'ı kadromuza kattığımız için çok mutluyum. Takımın kalitesini büyük oranda artıracağını düşünüyorum. Beşiktaş gibi gerçekten talepkar ve kazanma anlayışıyla sahaya çıkan bir takımda, son yıllarda büyük bir gelişim yaşadı ve bu durumdan çok etkilendim. Onu, önümüzdeki günlerde antrenmanlarda görmeyi ve sahaya çıkmasını dört gözle bekliyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Takımın en önemli oyuncularından sol bek Nijeryalı Calvin Bassey'i 23 milyon avroluk kulüp rekoru bonservis bedeli karşılığında Ajax'a geçen hafta yollayan Rangers'ta Rıdvan Yılmaz, bu sezon Hırvat Borna Barisic ile forma rekabetine girecek.

Rıdvan Yılmaz, altyapısından yetiştiği Beşiktaş formasıyla 62 karşılaşmada 4 gole imza atmıştı.

KAYNAK : AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • gani 1 yıl önce Şikayet Et
    Başarılar koç bir fener bahçeli olarak gurur duydum umarım kendini daha çok geliştirirsin uzun yılar milli takımada katkıda bulunursun Allah yardımcın olsun
    Cevapla
  • isimsiz 1 yıl önce Şikayet Et
    cenk tosun vakasi olur. seneye kiralik olarak geri döner. ondan sonraki sene de 2-3 kati fiyatla satın alinir
    Cevapla
  • cahil 1 yıl önce Şikayet Et
    hasetinden kurduğun cümle ile bile çelişecek kadar acizsin. madem kötü olacak ve kiralık alınacaksa sonra basarısîz oyuncu niye iki katı fiyata alınsın.
    Cevapla
  • Nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    Asıl soru biz niye hiç bir oyuncuyu bu paralara satamıyoruz
    Cevapla
  • Fatsalı Hüsnü 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyen,in konumu yeri ve Türk ligi,nin kalitesi ile ilgili. Yani bizim sattığımız oyıncular, Belçika,Hollanda Almanya veya İtalya liginden gitmiş olsa.. 50- 60 milyon,a çok rahat giderler, bknz.. M.Demiral. Türkiyeden gitse 3-5 milyon. Ama İtalya liginde bir iki klup değiştirince 30-40 milyondan bahsediliyor.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR