Welinton Arabistan'a gidiyor yerine eski Galatasaraylı geliyor!

Beşiktaş'ın 33 yaşındaki stoperi Welinton'a, Suudi Arabistan ekibi Al Ettifaq talip oldu. Welinton'un Suudi temsilcisine transfer olması durumunda alternatifinin Koray Günter olduğu iddia edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 08.08.2022 19:22 GÜNCELLEME 08.08.2022 19:33 Beşiktaş
Welinton Arabistan'a gidiyor yerine eski Galatasaraylı geliyor!
Welinton Arabistan'a gidiyor yerine eski Galatasaraylı geliyor!

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ederken, iç transferde de sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Gelecek oyuncular kadar gidecek isimler de merak edilirken, Siyah-Beyazlıların, Brezilyalı stoperi Welinton'a sürpriz bir talip çıktı.

Resmi teklif iletildi

Suudi Arabistan ekiplerinden Al Ettifaq'ın, Sambacı'yla ilgilendiği iddia edildi. A Spor'un haberine göre; Suudi temsilcisi, 33 yaşındaki savunmacı için harekete geçti ve Kara Kartal'a resmi teklifini iletti.

Kabul etmeye sıcak...

Haberde; Al Ettifaq'ın, Welinton için ilk etapta 1 milyon Euro'luk bir teklifle Beşiktaş'ın kapısını çaldığı belirtildi.

Roman Saiss ve Emrecan Uzunhan gibi iki stoper takviyesi yapan Siyah-Beyazlıların da 33 yaşına gelmiş Welinton'a gelen bu teklifi kabul etmeye sıcak baktığı ancak pazarlıklarda rakamı biraz daha yukarı çekmeye çalıştığı kaydedildi.

Taraflar arasında görüşmelerin devam ettiği öğrenilirken, kısa zamanda transferin sonuçlanabileceği de gelen haberler arasında.

Sürpriz alternatif!

Öte yandan A Spor bir transfer haberi daha paylaştı. Beşiktaş, İtalyan ekibi Verona'da forma giyen Koray Günter için de devreye girdi. Siyah-Beyazlıların, Çizme temsilcisiyle görüşmelere başladığı kaydedildi.

2 yılda 3 kupa kazandı!

Welinton, 2020-2021 sezonunda Alanyaspor'dan, Fatih Aksoy'un bonservisi ve Ahmet Gülay'ın da iki yıllık kiralanması karşılığında kadroya katılmıştı. Deneyimli stoper, 2 yılda Beşiktaş formasıyla 71 maça çıkarken, 1 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 de Süper Kupa zaferi yaşadı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Zeki yüksel 1 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş bu defansla yol geçen hani olur.
    Cevapla
  • Bora 1 yıl önce Şikayet Et
    Şu takıma gesede oynayan topçuları almayın,adamlar çöp transfer konusunda deneyimli
    Cevapla
  • Mutlubey 1 yıl önce Şikayet Et
    Welington ağır da koray daha da ağır beşiktaşın oyuncusu olamaz
    Cevapla
  • Mert 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir gitti kaldı 10, napacaz onları ? Kenanı, Merti,Salih,Muleka,Ersin,Atiba,Necip vb. ? Bende biliyorum, Atibanın Beşiktaş sevgisi ve karakteri, Kanada milli olması, Keza Necip joker gibi hangi bölgeye koyduğunu, Ersin genç ama kendini geliştirememesi ve basit hatalar güven vermemesi, bunlar yaş ve performans sorunları bariz,bırak 11'i yedek bekletmek bile düşündürür,
    Cevapla
  • Serkan BJK 1 yıl önce Şikayet Et
    Bravo kardes cok guzel yorum ozellikle necip neymis alt yapisan yetismis jokermis necip kimlerle oynadi ortasahada ama hala bis pas vermeyi ögrenemedi
    Cevapla
  • Gerçekçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş defans ve orta saha derinliğini sağlamada çok geç kaldı, şampiyon olamaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR