Beşiktaş'ta Welinton ve Montero ile yollar ayrılıyor!

Beşiktaş yönetimi yazın gönderemediği Welinton ve Montero ile ara transfer döneminde yollarını ayıracak.

ABONE OL
GİRİŞ 20.09.2022 09:36 GÜNCELLEME 20.09.2022 09:40 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Welinton ve Montero ile yollar ayrılıyor!
Beşiktaş'ta Welinton ve Montero ile yollar ayrılıyor!

Milli araya İstanbulspor beraberliği ile giren Beşiktaş’ta Teknik Direktör Valerien Ismail yaptığı değişikliklerle bir kez daha eleştiri oklarının hedefi olurken, yönetim hem bu konuyu masaya yatırdı hem de devre arasındaki transfer planlamasını yapmaya başladı. Kartal’ın öncelikle rotası ise en çok problem yaşadığı bölge olan, sağ stoper...

Yeni oyuncu almak için önce maddi konularda rahatlamak isteyen, ardından da yabancı kontenjanında yer açması gereken siyah-beyazlıların ilk hedef olarak yaz döneminde gönderemediği Welinton ve Montero ile devre arasında yollarını ayırmaya çalışacağı öğrenildi.

Sezon başında bu operasyonu yapamadığı için bir sağ stoper alamayan siyah-beyazlı idareciler, UEFA ile yaptığı anlaşmayı da düşünerek teknik heyetin raporu doğrultusunda devre arasında bu durumu bir kez daha masaya yatıracak. Dünya Kupası nedeniyle lige verilecek arada ve devre arası transfer döneminde takımın şampiyonluk yarışında bulunma ihtimalinin yüksek olması nedeniyle böyle bir planlama yapıldığı bildirildi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Demet 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaleci alın acil bu kalecilerle olmaz. Ocakta utkunun lisansı cikabiliyorsa onuda çıkarsınlar bunlardan iyidir.
    Cevapla
  • YILMAZ yıldız 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu teknik direktörden hiç birşey olmaz.şenol güneş geçsin takımın başına
    Cevapla
  • Eskimalatyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Welinton ve Montero kesinlikle ikisi de iyi stoperler daha önce beraber oynamadığı oyuncular ile oynadıkları için hata yaptılar. Yoksa Welinton Vida ile çok uyumlu işler yapıyordu. Beşiktaşlı yöneticiler ister kızsınlar ister kızmasınlar teknik direktörün kafasında kurguladığı bir 11 halen yok. Yani bu kez Beşiktaş'ta ciddi bir teknik direktör krizi var. Teknik direktörsün kafanda halen ideal bir 11 canlandıramıyorsan takımı derhal terk et git. Bilmiyorum Ahmet Nur Çebi, Valerin İsmail ismini çok aradı mı?
    Cevapla
  • ersin 1 yıl önce Şikayet Et
    Monteru neden oynatılmıyor anlam veremiyorum
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR