Emrecan Uzunhan'dan Beşiktaş'a kötü haber!

Dünya Kupası için verilen arada hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Beşiktaş'ta, Sporting de Charleroi ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan Emrecan Uzunhan'ın burnunda kırık tespit edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 10.12.2022 16:37 GÜNCELLEME 10.12.2022 16:43 Beşiktaş
Emrecan Uzunhan'dan Beşiktaş'a kötü haber!
Emrecan Uzunhan'dan Beşiktaş'a kötü haber!

Beşiktaş, Sporting de Charleroi ile oynadığı hazırlık maçında burnuna darbe alan Emrecan Uzunhan’ın burun kemiğinde kırık tespit edildiğini açıkladı.

Siyah beyazlı takımdan futbolcuların sağlık durumlarına yönelik yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Futbol A Takımımızın Antalya kampında Sporting de Charleroi ile oynadığı hazırlık maçında üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle forma giyemeyen Cenk Tosun, 9 Aralık 2022 itibarıyla takımımızla çalışmalara başlamıştır.

Futbol A Takımımızın Antalya’da Sporting de Charleroi ile oynadığı hazırlık maçında burnuna darbe alan futbolcumuz Emrecan Uzunhan’ın burun kemiğinde kırık tespit edilmiştir. Ayrıca Uzunhan’da üst solunum yolu enfeksiyonu bulgularına rastlanmıştır.

Futbolcumuz Valentin Rosier, ateş ve üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle takımımızın bugün gerçekleştirdiği antrenmanda yer almamıştır."



 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Erkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu çocukta oynamadan sürekli sakatlanıyor. Defans adamı bu kadar sakatlanırmı
    Cevapla
  • Metın 1 yıl önce Şikayet Et
    Yeni Mustafa pektemek
    Cevapla
  • Anti 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten bir işe yaramiyo ki
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR