Şenol Güneş'ten Weghorst'a cevap! "Antrenörlüğümü tartışamayız"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Bir oyuncunun söylemiyle antrenörlüğümü tartışamayız. Benimle az çalışıp kampa katılmadı." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 28.01.2023 00:00 GÜNCELLEME 28.01.2023 00:02 Beşiktaş
Şenol Güneş'ten Weghorst'a cevap! "Antrenörlüğümü tartışamayız"
Şenol Güneş'ten Weghorst'a cevap! "Antrenörlüğümü tartışamayız"

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Alanyaspor'u 3-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Siyah-beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş, açıklamalarda bulundu. 

Şenol Güneş'in açıklamaları şu şekilde:

"Oyuncu ve taraftar sahnede"

"Geriden geliyoruz, işimiz hala zor. Buradan mahcup çıkmak istemiyorduk. Bizim öne çıkacağımız bir durum yok. Oyuncu ve taraftar sahnede. Oynayan ve oynatan onlar."

"Bazı oyuncuların morali bozuktu"

"Taraftarın muhteşem sevgisine teşekkür ediyorum. Hem oyuncuların, hem camianın kazanmaya ihtiyacı var. Bazı oyuncuların morali bozuktu, onları düzelttik."

"Salih Uçan kasığında bir sıkıntı hissetti"

"Salih Uçan kasığında bir sıkıntı hissetti, durumuna bakacağız."

"Şimdi Fatih Karagümrük maçı"

"Hatalar da vardı, güzel şeyler de vardı. Pozisyonlar verdik. Pozisyonlarımız var. Hatalarımızla, doğrularımızla hak ettiğimiz bir maçtı. Beşiktaş taraftarının muhteşem desteğine teşekkür ediyorum. Bugün bitti. Şimdi Fatih Karagümrük maçı."

"Durumumuz hala sıkıntılı"

"Çok işimiz var. Durumumuz hala sıkıntılı. Hem kadro oluşturacağız hem de yarışacağız. Geriden geliyoruz. Beşiktaş büyük bir camia. Bu işin sahibi de taraftar. Oyuncular bugün kırılmadan ve pes etmeden direndi. Hala aradığımız yerde değiliz. Rekabetin daha fazla olduğu ve güzel futbolun öne çıkacağı bir dönem olması gerekiyor. Yukarıyı yakalamak istiyoruz."

"Dele Alli'nin oyunculuğunu tartışmadık"

"Dele Alli'nin oyunculuğunu tartışmadık. Katkıdan bahsediyorum. İyi oynadığını düşünüyorum. Fiziksel olarak bir sorunu yok. Bu maçta oyunun her tarafında iyiydi." 

"Yetenekli oyuncular bunu kaybetmez"

"Cenk'in eksiklerinin yanı sıra artıları da var. Yetenekli oyuncular bunu kaybetmez. Daha çok çalışmalı. Bu golleri atmaya uygun bir oyuncu."

Manchester United'a transfer olan Hollandalı futbolcu Wout Weghorst'un İngiliz basınına verdiği bir röportajda Beşiktaş'ta oynadığı dönemde antrenmanlardan memnun olmadığına yönelik açıklamalarını değerlendiren tecrübeli çalıştırıcı, "Dünya Kupası'na giderken onu motive ettim. Çok da memnun oldu. Bir saat zaman ayırdım. Burada yürekten oynuyordu. Burnley'den Beşiktaş'a geldi. Bizden de Manchester United'a gitti. Bir yerden isteniyorsanız iyi cevap almanız lazım. Şimdi de olsa onu oynatırım. Bu tip eleştirilere cevap vermem. Bunlar doğru şeyler değil. Bir oyuncunun söylemiyle antrenörlüğümü tartışamayız. Benimle az çalıştı. Kampa da katılmadı." diye konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Turgut Reis 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence o tüm ligin durumunu anlattı. Avrupa veya Manchester ile Beşiktaşın durumu aynı değil. Tabiki ferk var ve bizim lig ve antrenman faha düşük seviyede yoksa biz oynardık banko şampiyonlar ligi falan. Seviyede olarak onlardan xok gerideyiz. Belli olmuyirmu avrupa ve milli takım maçlarında. Bunu girmeyen anlamayan futboldan birşey anlamıyor demektir.
    Cevapla
  • Sağır sultan 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam doğru söylemiş herif ingiltereye gitti oradaki antrenanları görünce türkiiyede antremanlar 4 üncü lig antremanı avrupada hepsi 60 cı dakikada dilleri bir karış dışarda kondisyon yok kendilerini yerden yere atıyorlar dinlenmek için
    Cevapla
  • Kartal 1 1 yıl önce Şikayet Et
    Hocaların hocası, beyefendi, Şenol Güneş, sayende takım toparlanıyor., daha iyi olacak, seni seviyoruz
    Cevapla
  • Sivasspor 1 yıl önce Şikayet Et
    Şenol hoca defans bitik takım savunması sıfır,mülekadan sol açık olmaz.boşuna 80 dk sahada dolaştı.alanya son vuruşlarda iyi olsaydı yenilebilirdiniz.kendi sahanızda bu kadar pozisyon vermeniz sknt.her takım Alanya gibi olmaz.
    Cevapla
  • Carsambali 1 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor bu Alanya'dan 5 gol yedi..Avci hocada antrenorlugunu hic tartistirmiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR