Atiba'ya ülkesinden ilginç transfer teklifi!

10 sezondur formasını giydiği Beşiktaş'ta efsaneler arasında gösterilen Atiba Hutchinson'a ülkesi Kanada'dan ilginç bir transfer teklifi geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.02.2023 22:38 GÜNCELLEME 25.02.2023 09:27 Beşiktaş
Atiba'ya ülkesinden ilginç transfer teklifi!
Atiba'ya ülkesinden ilginç transfer teklifi!

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarda bulunan Beşiktaş'ta ilginç bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlı kulüpte 10 sezondur başarılı bir şekilde forma giyen 40 yaşındaki deneyimli futbolcu Atiba Hutchinson'a ülkesi Kanada'dan sürpriz bir teklif geldi.

Kanada Premier Lig ekiplerinden Atletico Ottawa'nın CEO'su Fernando Lopez, sosyal medya hesabından Atiba Hutchinson'ı etiketleyip, "Bay Atiba Hutchinson, ülkenin başkentinde yükselen haykırışlara kulak verip Atletico Ottawa için oynamak ister misiniz? Eğer bu tweet 150 beğeni alırsa size teklifimizi göndereceğiz." şeklinde paylaşım yaptı.


Taraftar Atiba transferi için çıldırdı

Lopez'in paylaştığı bu gönderi 650'nin üzerinde beğeni aldı. Bunun üzerine Lopez, "Atiba'ya bir teklifte bulunacağım" diyerek transfere yeşil ışık yaktı. Konuyla ilgili açıklama yapan Lopez, "Her şey teknik direktörümüz Carlos Gonzalez'in 6 numara transferi için bana baskı yapması ile başladı. Orada oynayan Abdoul Sissoko'yu kaybettik ve yerine birini almamız gerekiyor. Gonzalez de Atiba'nın sözleşmesinin uzatılmayacağını gördüğünde bana şansımızı denememiz gerektiğini söyledi. Twitter'da paylaşım yaptıktan sonra mesaj kutuma bir anda 50'den fazla mesaj geldi ve taraftarlarımız Atiba'nın transferi için çıldırıyordu. Normalde işime daha profesyonel yaklaşırım ancak bazen yaratıcı olmakta fayda var." dedi.

Atletico Ottawa CEO'su Fernando Lopez
2013-14 sezonundan bu yana Beşiktaş forması giyen Atiba, siyah-beyazlı forma ile 333 karşılaşmada görev alırken takımına da 26 gol, 37 asistlik katkı sağladı. 40 yaşındaki oyuncu, Beşiktaş'la 3 Süper Lig ve 1 Türkiye Kupası zaferleri yaşadı. Deneyimli oyuncunun kulübü ile sözleşmesi 30 Haziran 2023'te sona erecek.

 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • caycuma 1 yıl önce Şikayet Et
    666 begeni yapimis yaziklar olsun size
    Cevapla
  • İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu haberin Ne kadar boş ve gereksiz bir haber olduğunu bence editörde sonradan anlamış olmalı
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR