Atiba'dan taraftarlara duygusal veda!

Beşiktaş’ın emektar futbolcusu Atiba Hutchinson, sezonun son müsabakası öncesi siyah-beyazlı taraftarlar ile vedalaştı. Başkan Ahmet Nur Çebi tarafından plaket takdim edilen tecrübeli oyuncu, duygusal anlar yaşadı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.06.2023 20:08 GÜNCELLEME 07.06.2023 20:08 Beşiktaş
Atiba'dan taraftarlara duygusal veda!
Atiba'dan taraftarlara duygusal veda!

Spor Toto Süper Lig’in 38. ve son haftasında Konyaspor ile sahasında karşılaşacak olan Beşiktaş’ta Atiba Hutchinson’a veda edildi.

Karşılaşma öncesi futbolcular üzerlerinde Atiba’nın forma numarası olan 13 numaralı tişörtler ile sahaya çıktı.



Isınmaya çıktığı sırada taraftarlar tarafından pankartlar ve tezahüratlar eşliğinde sevgi gösterisinde bulunulan Beşiktaş’ın deneyimli orta sahası Atiba, duygusal anlar yaşadı. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi tarafından plaket verilerek onurlandırılan Kanadalı yıldız oyuncu, tüm tribünler ile tek tek vedalaştı.



Atiba Hutchinson, 2013-2014 sezonundan itibaren formasını giydiği Beşiktaş ile 3 Türkiye şampiyonluğu, 2 Türkiye Süper Kupa şampiyonluğu ve 1 de Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • Çerkez 10 ay önce Şikayet Et
    Sonra neden yabancı diyoruz ve onlara verilen paralara kızıyoruz. Helal olsun. Ben FB liyim. Maalesef yerli sporcular mental olarak zayıf, yükü kaldıramıyorlar, çoğu zaman profesyonel değil duygusal davranıyorlar. Aradaki fark bu işte onun için hiç kızmaya gerek yok. Şunu kabul edip değiştirmemiz gerekiyor: ahlak, profesyonel konusunda pek temiz sicilimiz Yok
    Cevapla
  • TPRK 10 ay önce Şikayet Et
    Şu adama bakınca profesonelliği kişiliği adamlığı aynı Mert hakan yandaş
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    adam profesyonel akışlamak gerekir
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR