Atiba Hutchinson'dan Beşiktaş'a veda sözleri!

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Atiba Hutchinson, “Hayatımın en güzel dönemini burada yaşadım. Burası, bu stat, bu şehir benim için çok özel oldu. Herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 07.06.2023 23:06 GÜNCELLEME 07.06.2023 23:06 Beşiktaş
Atiba Hutchinson'dan Beşiktaş'a veda sözleri!
Atiba Hutchinson'dan Beşiktaş'a veda sözleri!

Spor Toto Süper Lig’in 38. ve son haftasında Beşiktaş, evinde Konyaspor ile 3-3 berabere kaldı.

10 sezondur siyah-beyazlı formayı terleten Atiba Hutchinson’un da sözleşmesi sona erdi. Mücadelenin ardından son kez Vodafone Park çimlerine çıkan 40 yaşındaki futbolcu, taraftarlara seslendi.

"Hayatımın en güzel dönemini burada yaşadım"

Kanadalı futbolcu, “Bugün kazanamadığımız için üzgünüz. Sezonun son maçıydı, benim de son maçımdı. Sizleri çok seviyorum. Teşekkür etmem gereken çok insan var. Bu kulübe, herkese minnettarım. Başkanımıza minnettarım, bana çok fazla fırsat sundu, destek verdi. Burada 10 sezon geçirdim. Hayatımın en güzel dönemini burada yaşadım. Burası, bu stat, bu şehir benim için çok özel oldu. Herkese çok teşekkür ediyorum. Bana gösterilen sevgi ve destek için çok teşekkür ederim. Ailem de çocuklarım da burada. Onlara teşekkür ederim. Sizlere bugün veda ediyorum, sizleri çok seviyorum. Sizi takip etmeye devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR