Ahmet Nur Çebi: Taraftarların haklı serzenişleri var

Yeni sezon hazırlıklarını Almanya’da sürdüren Beşiktaş, bugün yaptığı antrenmanla çalışmalarını devam ettirdi. Kampa dün katılan başkan Ahmet Nur Çebi idmanı takip ederken, "Taraftarlar bize güvensinler en iyisini yapacağız" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 19.07.2023 14:39 GÜNCELLEME 19.07.2023 14:39 Beşiktaş
Ahmet Nur Çebi: Taraftarların haklı serzenişleri var
Ahmet Nur Çebi: Taraftarların haklı serzenişleri var

Yeni sezon hazırlıklarını Almanya’nın Grassau kentinde devam ettiren Beşiktaş, bugün basına açık yaptığı idmanla hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Top kapma ve pas oyunu oynayan siyah-beyazlı futbolcular, pas ve şut çalışması gerçekleştirdi. Dar alanda yapılan çift kale maçın ardından son bölümde ise Beşiktaşlı oyuncular, orta, kafa ve şut idmanı yaptı. Dün Mizokövesd ile oynanan hazırlık maçında ilk 11’de oynayan Necip Uysal, Demir Ege Tıknaz, Jackson Muleka ve Arthur Masuaku idmanın ilk bölümünde yenileme koşusu yaptı.

Amir Hadziahmetovic, boğaz enfeksiyonu sebebiyle idmanda yer almazken, Valentin Rosier ise takımdan ayrı salonda yenileme idmanı yaptı.

Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla devam ettirecek.

Ahmet Nur Çebi idmanı takip etti

Dün yapılan hazırlık maçı ile kampa katılan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, antrenmanın tamamını takip etti. Teknik Direktör Şenol Güneş ile saha kenarında sohbet eden Başkan Çebi, ardından basın mensuplarını selamlayarak, "Taraftarların haklı serzenişleri var. Haklı olarak en iyisini istiyorlar. Bize güvensinler en iyisini yapacağız. Rahat olsunlar" şeklinde konuştu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Quaresma 9 ay önce Şikayet Et
    Ronaldo gelse yine düzelmez bu kadro
    Cevapla
  • hbr 9 ay önce Şikayet Et
    buda ne yüzsüz çıktı adam kulübü orta sıra takımına çevirdi maddi olarak batırdı taraftarın yüzüne tükürmediği kaldı hala utanmadan konuşuyor bırakmıyor koltuğu beceriksiz
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Sana güveniyoruz başkan,
    Cevapla
  • TiGeR 9 ay önce Şikayet Et
    Yok canıııııım 2. ligden sol açık aldınız ya yeter. Menemen Spor alamadı biz aldık. :) Şaka mısınız ne sisiniz çok güldüm.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR