Taraftarla barış için kollar sıvandı! Oscar bombası

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, listesine Brezilyalı orta saha Oscar'ı aldı. Siyah-beyazlılar, 31 yaşındaki yıldız için teklif hazırlıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 30.07.2023 12:25 GÜNCELLEME 30.07.2023 14:01 Beşiktaş
Taraftarla barış için kollar sıvandı! Oscar bombası
Taraftarla barış için kollar sıvandı! Oscar bombası

Transferde döneminde geç yapılan transferler ve ezeli rakiplere kaptırılan oyuncular sebebiyle taraftarın tepkisini çeken Beşiktaş yönetimi, yapacağı hamle ile aradaki buzları eritmek istiyor.

Birçok ülkeden oyuncularla temasta olan siyah - beyazlıların gündemine son olarak sürpriz bir isim geldi.

Takvim'in derlediği habere göre siyah-beyazlılar, kariyerine Çin ekibi Shanghai Port ekibinde devam eden Brezilyalı yıldız Oscar'ı listesine aldı.

Sol kanat, merkez orta saha ve 10 numara pozisyonlarında oynayabilen 31 yaşındaki Oscar için Beşiktaşlı yetkililerin teklif hazırlığında olduğu belirtildi. 



60 MİLYON EURO'YA ÇİN'E GİTTİ


Futbolseverlerin özellikle Chelsea döneminden aşina olduğu yıldız futbolcu, 2017'de 60 milyon euro bonservisle Çin'in Shanghai Port takımına transfer olmuştu.

Kulübüyle 1 yıllık sözleşmesi bulunan Oscar, geçen sezon 20 maçta 5 gol, 8 de asist kaydetti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR