İngiliz basını duyurdu! Beşiktaş devreye girdi

Transferde yeniden atağa kalkan Beşiktaş'ın, Southampton'dan ayrılmak isteyen 27 yaşındaki Joe Aribo'da devreye girdiği öne sürüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 01.08.2023 10:31 GÜNCELLEME 01.08.2023 10:31 Beşiktaş
İngiliz basını duyurdu! Beşiktaş devreye girdi
İngiliz basını duyurdu! Beşiktaş devreye girdi

Son olarak Ante Rebic'in transferini açıklayan Beşiktaş, transfer konusunda gaza basarken çalışmalar dört koldan sürüyor.

Listesinde pek çok ismin yer aldığı siyah-beyazlı kulüp için iddiaların ardı arkası kesilmezken bunlardan biri de İngiltere'den geldi.

Ada'nın yayın organlarından Daily Record'da yer alan habere göre Beşiktaş yönetiminin, Southampton forması giyen Joe Aribo'ya talip olduğu yazıldı. Kartal'ın, Premier Lig'den düşen Southampton'dan ayrılmak isteyen 27 yaşında futbolcu için pazarlıklara başladığı kaydedildi.

ESKİ TAKIMI GLASGOW RANGERS DA PEŞİNDE

Aynı zamanda Nijeryalı futbolcuyla da görüşüldüğünün altı çizildi. Haberde, sözleşmesi 2026'da bitecek Aribo için ne kadarlık ücret teklif edildiği belirtilmezken, transferin kiralık olarak da gerçekleşebilme ihtilali olduğu ileri sürüldü.

1.83 boyundaki on numaraya eski takımı Rangers'ın da talip olduğu ve transferdeki son kararın kısa süre içinde netleşeceği aktarıldı. Aribo'nun piyasa değeri 11 milyon euro civarında. Nijeryalı krampon merkez orta saha ve kanatta da görev yapabiliyor.

ADA'DA ZİRVEYE ÇIKTI

Futbola İngiltere'de Kinetic Academy'de başladıktan sonra Charlton Athletic'e transfer olan, ardından İskoça ekibi Glasgow Rangers'a geçen Aribo, geçen sezon başında Southampton'a gitti. 7.1 milyon euro'ya transfer olduğu İngiliz temsilcisinde kariyerinin zirvesine ulaştı.

Bir dönem piyasa değeri 15 milyon euro'ya kadar yükseldi. Sol ayaklı futbolcu Nijerya milli takımın da görev yapıyor. 

KAYNAK : Fotomaç
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Bi bakıp çıkıcam 9 ay önce Şikayet Et
    Ulan lig başladı hala transfer yapacaksınız
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR