Beşiktaş'tan Talisca ve Sergio Ramos açıklaması!

Beşiktaş, Anderson Talisca ve Sergio Ramos ile yürütülen transfer görüşmelerinin maddi anlaşmazlıklar nedeniyle sonlandırıldığını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.08.2023 00:50 GÜNCELLEME 22.08.2023 09:21 Beşiktaş
Beşiktaş'tan Talisca ve Sergio Ramos açıklaması!
Beşiktaş'tan Talisca ve Sergio Ramos açıklaması!

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Anderson Talisca ve Sergio Ramos ile yapılan görüşmelerin maddi konulardaki anlaşmazlıklar nedeniyle olumsuz sonuçlandığını duyurdu.

BEŞİKTAŞ: "GÖRÜŞMELER SONLANDIRILDI"

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Yazılı ve görsel basınla sosyal medyada Kulübümüzle ilişkilendirilen profesyonel futbolcular Anderson Talisca ve Sergio Ramos ile ilgili açıklamamızdır:

Her kulübün, her başkanın ve her teknik adamın kadrosunda görmek isteyeceği, kaliteleriyle dünya futbol piyasasında önemli bir yere sahip başarılı futbolcular Anderson Talisca ile Sergio Ramos, Kulübümüzün de transfer gündeminde yer almışlardır.


Bu doğrultuda; gerek Anderson Talisca ve kulübüyle gerekse de bonservisi elinde bulunan Sergio Ramos’la temas kurulmuş; Kulübümüzün menfaatleri gözetilerek yürütülen görüşmeler, maddi konulardaki anlaşmazlıklar nedeniyle sona erdirilmiştir. Kamuoyunun ve taraftarlarımızın bilgilerine saygılarımızla sunarız." ifadelerine yer verildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 41 TÜMÜ
  • Ali 8 ay önce Şikayet Et
    GS ye gelcek rampa taliskayi bilmiyorun
    Cevapla
  • MEHMET47 8 ay önce Şikayet Et
    Adanademirspordan YUSUF SARI yı alın neyi bekliyorsun başkan dışardan alacağna yusuf alın pişman olmaasınız.Gerçekten Çok yetenekli bir futbolcu.
    Cevapla
  • Truva Cebi istifa 8 ay önce Şikayet Et
    Yusuf Sari, oscar Romero pendik ve Emre mor. Hucum hatyimizi guclendirir.
    Cevapla
  • Mehmet karakurt 8 ay önce Şikayet Et
    Tebrik ederim taraftarın gazına gelip te ihtiyar doldurma bjk yu
    Cevapla
  • Yusuf 8 ay önce Şikayet Et
    Hedef bu sene ücunculuk belli oldu oda adana demirspor bile bizden daha iyi kadroya sahip dördüncü beşinci oluruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR