Şenol Güneş: Yarın daha net konuşuruz

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Mert Günok'un sakatlığı var. Durumuna bakacağız. Yarına daha net konuşuruz." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.09.2023 22:48 GÜNCELLEME 27.09.2023 23:09 Beşiktaş
Şenol Güneş: Yarın daha net konuşuruz
Şenol Güneş: Yarın daha net konuşuruz

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında deplasmanda Adana Demirspor'a 4-2 mağlup oldu. 

Siyah-beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş'in açıklamaları şu şekilde:

"Kızgın ve üzgünüm"

"Bugün çok hatalarımız oldu. Aslında 2 pozisyon biz hücuma çıktığımızda, kaptırdığımız toplardan rakibe uzak kaldık ve 2 gol yedik. Hücum ettiğimizde golü bulmamız gerekirken, rakibin oyununa yenik düştük. Rakibin oynamasına izin verdik. Top kazanmak için agresif, sert oynamadık. Oynadığımız oyun şekli kazanmaya yetmedi. Kötü goller yedik. Rakibe bunu vermemek gerekiyordu. Bu tip oyun olmaması gerekiyordu. Kızgın ve üzgünüm. Tercihlerimiz, beklentilerimiz karşılık bulmadı."

"Mert Günok'un sakatlığı var"

"Mert Günok'un sakatlığı var. Durumuna bakacağız. Şu anda bir şey söylemek doğru değil. Büyük ihtimalle oyunun başında da vardı. O etkilemiş de olabilir. Yarına daha net konuşuruz. Dizinde olan bir şey. Ona bakacağız."

"Deplasmanda 2 maçtır yumuşak kaldık"

“Maalesef deplasmanda iki maçtır yumuşak kaldık. Rakibin çıkışlarına cevap veremedik. Oyun disiplininden kopmalar vardı. Bireysel oynamalar çoğuldu. Buna rağmen netice değişebilirdi. Aynı hataları yaptık. Aynı pozisyonlarda golleri yedik"

"Taraftar kaybedince tepki gösterir"

“Yönetim ile ilgili bir sorunumuz yok. Taraftar kaybedince tepki gösterir. Ancak bütün sorumluluk şu anda benim üstümde. Yönetim transferleri yaptı ve bitirdi. Sahada sorumluluk bende. Bütün çalışanlarımız ve oyuncularımız yönetimden memnun”

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 22 TÜMÜ
  • ASA 7 ay önce Şikayet Et
    adam defansı oynuyor ileriyi oynuyor ama ortada amir salih hiç degiştirmiyor asıl sorun ortada amir cok pasif topcu agresif değil teknik yok takımı bozan o bence
    Cevapla
  • ati13 7 ay önce Şikayet Et
    Yine renkliler gelip buraya Şenol Hocanın istifasını istemiş. Siz gidin kendi takımınızın haberlerine yorum yapın... Şenol Hocayı kimseye yedirtmeyiz....
    Cevapla
  • misafir 7 ay önce Şikayet Et
    bu şenolda onur gurur olsa istifa eder ama nerde bunda o yürek,depremzedelere söylediklerinizi kimse unutturamaz..hangi yüzle gelecek acaba hataya antepe..bu şenol asala istifabetmez parayabtapannadam kovun beni parayı ödeyin diyor..
    Cevapla
  • çağrıbey 7 ay önce Şikayet Et
    iyi olan maç tan sonraki yorumu hatasını görmüş düzelte bilirse kartal çıkışa geçer
    Cevapla
  • Arda 7 ay önce Şikayet Et
    Emin olun Şenol Güneş son derece kalitesiz bir hocadır. Başkanı Ahmet Çebi ile beraber deprem bölgesinde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımızı hiçe sayarak 3 puanın derdine düşmüşlerdi. Emin olun hakemler sayesinde Beşiktaş buraya kadar gelebildi.Gedsonu çıkarın gerisi boş ve bitmiş futbolcular. Hafataya Şenol ve Ahmet in son maçı olur. Bundan emin olabilirsiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR