Fikret Orman'dan Ahmet Nur Çebi'ye flaş sözler!

Ahmet Nur Çebi'nin kongre kararı almasından sonra kulislerde Beşiktaş'a yeniden başkan adayı olacağı öne sürülen Fikret Orman, çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.10.2023 01:02 GÜNCELLEME 09.10.2023 01:04 Beşiktaş
Fikret Orman'dan Ahmet Nur Çebi'ye flaş sözler!
Fikret Orman'dan Ahmet Nur Çebi'ye flaş sözler!

 Beşiktaş'ın eski başkanlarından Fikret Orman, seçimli olağanüstü genel kurul kararı alınan siyah-beyazlılarda başkanlığa aday olup olmayacağıyla dair merak edilen soruları Sözcü TV'de yanıtladı. 

''Ahmet Nur Çebi bana kumpas kurdu''

Ahmet Nur Çebi hakkında konuşan Fikret Orman, ''Yönetimime aldığım için çok pişmanım. Direkt kumpas kurdular bana. Algı kurdular bana. Fikret Orman paralar nerede sözlerine çok üzüldüm. Bugün gördüğüm kadar görmemiştim. Ben troll hesapları şimdi öğreniyorum. Çok hesap kurmuşlar. Bütün Beşiktaşlılar biliyor hesapları.'' dedi.

"Beşiktaş Başkanı kendisini acındırmaz"

Beşiktaş'a aday olduğu zamanlar hakkında konuşan Fikret Orman, ''Ben Beşiktaş'a bir defa aday oldum.  Ben Beşiktaş'ı Dolmabahçe Sarayı'ndan almadım. Çağlayan Adliye Sarayı'ndan aldım. 450'nin üzerinde borç. 70 milyon gelir. 140 milyon dolar gider. Nakit akışı 5 milyon dolar. Ortada stat yok. Gelir yok. Umudu kalmamış durumdayken başkan oldum. İlk gün 'Türkiye'nin en büyüğüyüz' dedim. Biz Türkiye'nin en büyüğüyüz. Beşiktaş Başkanı kendisini acındırmaz. Beşiktaş Başkanı ağlamaz, mağdur olmaz. Olağanüstü genel kurula gittiğim zaman ilk etapta Ahmet Nur Çebi ile konuşacağımı söylemiştim. Görüşmeye gitmek istediğimde 'Sen büyüğümsün, ben sana geleyim' dedim ve ofisine gittim. Orada da 'ben bunlardan rahatsızım' demedi. 'Umut ve Şafak'ı yönetime almazsan ben yönetime girerim' dedi. Sen bilirsin dedim ben de. Bu tarz adamlar hep böyledir. Güç yokken ağlama, mağduriyet, güç eline geçince de acımasızlık. Ahmet Nur Çebi'ye gösterdiğim itibardan pişmanım. Bana direkt kumpas kuruldu."" dedi.

''Nasıl hiçbir şeyden haberi olmaz?''

Ahmet Nur Çebi hakkında açıklamalarına devam eden Orman, “Ahmet Nur Çebi, 6.5 sene ikinci başkandı. İcra Kurulu Başkanıydı. İmza yetkileri vardı. Nasıl hiç bir şeyden haberi yok?  Raporlarda Çebi'nin adını resmen cımbızlamışlar. Sadece 8 kere ismi geçmiş 2 sinden sorumlu. Böyle bir şey olabilir mi ya ? Koltuğa oturduktan sonra "hiçbir şeyden haberim yok" dedi sadece. E senin ne işin vardı o zaman orda?'' dedi.

"Beşiktaş'ın marka değerini yukarıya çektik"

Stad ve tesislerin yapılması hakkında konuşan Orman, ''Biz olmayan para ile stadı yaptık. Tesisleri yaptık. Şampiyonluklar kazandık. Avrupa'da başarı elde ettik. Marka değerini yukarıya çıkardık. Üst üste 2 yıl şampiyonluktan sonra 3, 4, 5 gidecektik. Hatta Abdurrahim Albayrak "Biz Beşiktaş'ı durdurduk. Yoksa Beşiktaş gidiyordu' dedi. Sponsorluklarda her şeyde iyi gidecekken bir anda Beşiktaş'a operasyon başladı."  dedi.

''Kapalı kapılar arkasında dedikodu yapmış olabilir''

Arkasından dedikodu yapıldığını söyleyen Fikret Orman, "Çok konuşmaya niyetim yoktu ama konuşmanın zamanı geldi. Yapılan algılar kesilir diyordum ama öyle olmadı. Böyle algılar yapılmasını beklemiyordum. Ahmet Nur Çebi ile 6.5 sene beraber çalıştım ve böyle fikirleri olduğunu bana hiç söylemedi. Kapalı kapılar arkasında arkamızdan dedikodu yapmış olabilir.'' dedi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 21 TÜMÜ
  • Momser Kesut 6 ay önce Şikayet Et
    Beşiktaş tarihteki en büyük başarısını Fikret Orman ile yaşamış, en büyük yolsuzluğu da yine Fikret orman ile görmüştür nokta.
    Cevapla
  • arzıncan 6 ay önce Şikayet Et
    sebadan sonra en iyi başkandı erdoğana yakın diye çarşı yedi adamı. yoksa en sağlam başarılar onun döneminde gelmeye başlamıştı
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    sende federasyonu arkana almasaydın başkan olmazdın, antrenorunde öyle hadi ne oldu Şenol beye,
    Cevapla
  • İstanbullu 6 ay önce Şikayet Et
    3 milyon nüfuslu Galler'den Gareth Bale, 10 milyon Portekiz'den C.Ronaldo, 40 milyon nüfuslu Arjantinden Messi çıkıyor. 84 milyon Türkiye'den bir tek dünya markası çıkmıyor. Niye? İşte bu kulüp başkanları yüzünden. Yabancıya verdikleri milyon dolarları altyapıya harcasalar, bizden de her sene bir dünya markası çıkar. Devlet futbolda meydanı boş bırakıyor.
    Cevapla
  • Törkiş eyirlayn 6 ay önce Şikayet Et
    ahmet nur çebi haklı bu adam haksızsa çıksın ozaman doğruları oda konuşsun Fikret Orman gayet açık bir dille anlattı yalan desin varsa bildigi ahmet beyde konuşsun ozaman. ahmet nur çebi kaçak dövüştü Fikret Orman ada kumpas kurdu sergen Yalçın ada. sergen i bilerek takımı oynatmadı güneş i getirmek için bunu cümle alem biliyor.ne ektiysen onu biçersin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR