Beşiktaş yönetimi kesenin ağzını açtı!

Burak Yılmaz yönetiminde derbi galibiyetiyle çıkış yakalamak isteyen siyah beyazlılarda yönetim kesenin ağzını açtı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.10.2023 09:43 GÜNCELLEME 20.10.2023 19:43 Beşiktaş
Beşiktaş yönetimi kesenin ağzını açtı!
Beşiktaş yönetimi kesenin ağzını açtı!

Trendyol Süper Lig'in 9. haftası dev bir derbiye sahne olacak. Burak Yılmaz yönetimindeki Kara Kartal, deplasmanda Galatasaray'ı yenerek çıkış yakalamak istiyor. Öte yandan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaray derbisine büyük önem veriyor.

20 MİLYON LİRA PRİM

Çebi, zorlu derbi öncesi kesenin ağzını açtı. Siyah-Beyazlılar'ın Başkanı Çebi'nin Galatasaray derbisinin kazanılması durumunda oyuncularına 20 milyon lira prim dağıtacağı öğrenildi.

Ahmet Nur Çebi'nin Aralık ayının bayında kongre olması nedeniyle Galatasaray derbisine çok önem verdiği belirtildi. Çebi'nin ise Galatasaray derbisinin kazanılması ile birlikte buzları eritmeyi planladığı öğrenildi. Yönetim, olağanüstü seçim kararı alsa da tarihi net olarak açıklamadı. Bu durum da camiada belirsizlik oluşturuyor. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • A.Coşkun.B J K.li 6 ay önce Şikayet Et
    Prim süper.bazıları sallıyor.gariban falan.. garibanın maaşı yaptığı işe göre. Bende çalışıyorum 12bin küsür alıyorum.niye çalıştığımız hakkı bu.futbolcuların verdiği,hele bu maçlarda..anlayamazsın,anlatamazsın. İki klüpte yüksek efor verecek.lâkin biri kazanacak yada berabere.gerisini siz anlayın..boş boş konuşmayın..
    Cevapla
  • Kütahya lı 6 ay önce Şikayet Et
    Evet tam başkan istediği saygı gösteriyor Burak Yılmaz Sergen olsaydı elleri sevindim bana şu şu futbolcu alacaksınız derdi başkanın işine gelmezdi O yüzden Beşiktaş'a basiretsiz adamlar lazım
    Cevapla
  • Şahin 6 ay önce Şikayet Et
    Nevar Burakyılmazın Duruşunda Büyüklere Saygı diye birşey var Ama siz Saygıyı biliyorsanız
    Cevapla
  • Can 6 ay önce Şikayet Et
    Allah bunca garip varken sizlere bu paraların hesabını elbet soracak
    Cevapla
  • elestiri 6 ay önce Şikayet Et
    burak yilmazin durusuna bak :) agam
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR