Beşiktaş'tan Cumhuriyet Bayramı'na özel bilet fiyatı

Beşiktaş, Gaziantep FK maçının biletlerini Cumhuriyet Bayramı'na özel fiyatlarla satışa sunacak.

ABONE OL
GİRİŞ 26.10.2023 18:39 GÜNCELLEME 26.10.2023 18:39 Beşiktaş
Beşiktaş'tan Cumhuriyet Bayramı'na özel bilet fiyatı
Beşiktaş'tan Cumhuriyet Bayramı'na özel bilet fiyatı

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında 30 Ekim Pazartesi günü saat 20.00’de Tüpraş Stadyumu’nda Gaziantep FK ile karşılaşacak.

Siyah-beyazlılar, Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak bu maçın biletlerini Doğu-Batı Bloklar 100 TL, Kale Arkası ise 29 TL’den satışa sunulacak. 

Beşiktaş'tan konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Futbol A Takımımız, Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında 30 Ekim Pazartesi günü saat 20.00’de Tüpraş Stadyumu’nda Gaziantep FK ile karşılaşacak.

Gaziantep FK maçı biletleri, Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümüne özel olarak Doğu-Batı Bloklar 100 TL, Kale Arkası ise 29 TL’den 28 Ekim Cumartesi günü saat 11.00’de satışa sunulacak.

Büyük Beşiktaş Taraftarı’nı hem Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşamak hem de Beşiktaşımıza destek olmak için Tüpraş Stadyumu’na davet ediyoruz.

Bilet satışlarına ilişkin detaylar, aşağıdaki gibidir.

Biletimi nereden satın alabilirim?

Biletinizi passo.com.tr ve Passo akıllı telefon uygulaması üzerinden satın alabilirsiniz.

Kaç adet bilet satın alabilirim?

Bir kişi kendisi ile birlikte toplam iki kişi adına (2 adet) bilet satın alabilir. Bilet satın alınacak tüm taraftarlarımızın passolig kart sahibi olmaları gerekmektedir.

Passolig kartım henüz elime ulaşmadı, maça nasıl girerim?

Passolig kartınız henüz elinize ulaşmadıysa tek maçlık geçiş kartınızı Tüpraş Stadyumu Bilet Satış Gişesi’nden teslim alabilir ya da akıllı telefonunuzdan Passo uygulamasını indirerek stadyuma giriş yapabilirsiniz.

Kombinemi sezon içerisinde kaç maç transfer etme hakkım var?

Kombine sahibi kadın taraftarlarımızın, öğrenci indirimli kombineye sahip taraftarlarımızın, Doğu Üst ve Kuzey Üst tribünlerinden kombinesi bulunan taraftarlarımızın 2023-2024 sezonu içerisinde 3 maç ile sınırlı transfer hakları bulunmaktadır.

Diğer kategorilerden kombineye sahip olan taraftarlarımızın 2023-2024 sezonu içerisinde 6 maç ile sınırlı transfer hakları bulunmaktadır.

Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor maçlarına gelemeyecek kombine sahipleri, kombinelerini sadece maçlık olarak Kulübümüze devredebileceklerdir. Kulübümüze devredilen koltuğun satılması durumunda ilgili maçın bilet ücretinin %47’lik bölümü kombine sahibinin Passolig hesabına aktarılacaktır. Aktarılan ücret, bir sonraki sezonun kombine yenilemesinde indirim olarak kullanılabilecektir.

Kombine transfer hakkım doldu, ne yapabilirim?

Kombine transfer hakkını dolduran taraftarlarımız, gidemeyecekleri her bir karşılaşma için kombinelerini Kulübümüze devredebilirler.

Maça gidemeyeceğim kombinemi nasıl değerlendirim?

Maça gidemeyecek taraftarlarımız, kombinelerini Kulübümüze devredebilirler. Devredilen kombinenin Kulübümüz tarafından satılmasının ardından bilet ücretinin %47’si parapuan olarak kombine sahibinin Passo hesabına aktarılacaktır. Biriken parapuanlar, 2024-2025 sezonu kombine yenilemesinde indirim avantajı sağlamaktadır. Devir talebinin onaylanması için Kulübümüz tarafından satışa sunulan aynı kategori koltukların tükenmesi gerekmektedir.

2024-2025 Sezonu İçin Kombine Yenileme Hakkım Olacak mı?

Kombine sahipleri, 2023-2024 sezonu içerisinde gidemeyecekleri her bir maç için kombinelerini Kulübümüze devredebilirler.

Kombine sahipleri, 2023-2024 sezonu içerisinde kombinelerini bir başkasına transfer etme hakkı kadar devredebilirler.

Kombine sahiplerinin 2023-24 sezonu içerisinde kombinelerini Kulübümüze ya da bir başkasına devretmeden maça gelmeme hakkı beştir.

Kombinesini Kulübümüze ya da başkasına devretmeden beşten fazla maça gelmemiş kombine sahiplerinin 2024-2025 sezonu için kombine yenileme hakkı olmayacaktır.

Gazi-Engelli Tribün bilet talebini nasıl yaparım?

Engelli ve Gazi taraftarlarımız, bilet taleplerini Engelli Bilet Talep Formu’nu eksiksiz doldurarak yapabilecektir.

Biletler, Tüpraş Stadyumu Gazi Engelli Tribünü kapasitesiyle sınırlı olduğundan 28 Ekim Cumartesi günü saat 11.00 itibarıyla yapılacak talepler, sırası ile dikkate alınarak bilet yüklemeleri yapılacaktır.

Tüpraş Stadyumu Gazi Engelli Tribünü biletlerinden faydalanacak taraftarlarımızın BJK logolu Passolig kartlarının olması gerekmektedir.

* Gazi taraftarlarımızın engelli talep formunun “Engellilik Oranı” bölümüne gazi olduklarını belirtmek için “Gazi” yazıp formu tamamlamaları gerekmektedir.

Taraftarlarımızın engellilik durumunu belirten belgeleri yanlarında getirmeleri gerekmektedir. Engelli belgesi yanında olmayan taraftarlar stadyuma alınmayacaktır.

İstanbulspor karşılaşmasında tribün kapatma cezası alan bloklar

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun (PFDK) 12 Ekim 2023 tarihli toplantısında; 8 Ekim 2023 tarihinde Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında oynanan İstanbulspor karşılaşmasında taraftarların neden olduğu çirkin-kötü tezahürat nedeniyle bir maçlık tribün kapatma cezası verilmiştir. İstanbulspor karşılaşmasını KUZEY ALT TRİBÜN 107, 108, 109, KUZEY ÜST TRİBÜN 407, 408, 409, DOĞU ÜST TRİBÜN 415, 416 numaralı bloklarda seyredenlerin Passolig kartları bir maç süreyle engellenmiş olup, Gaziantep FK karşılaşmasını tribünden seyredemeyeceklerdir.

Bilet Fiyatları

Loca 162: 10.923TL
VIP: 1.923 TL
Doğu-Batı Bloklar: 100 TL
Kale Arkası 29 TL"

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR