Ahmet Nur Çebi: Söz veriyorum

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Adıyaman'ın Besni ilçesinde yapımı tamamlanan okulu açtı. Çebi, burada önemli açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 02.11.2023 12:49 GÜNCELLEME 02.11.2023 12:49 Beşiktaş
Ahmet Nur Çebi: Söz veriyorum
Ahmet Nur Çebi: Söz veriyorum

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Adıyaman'ın Besni ilçesinde yapımı tamamlanan okulu açtı.

Ahmet Nur Çebi, "Cumhuriyetimiz'in 100, Beşiktaş'ın 120. yılı. Her ikisi için de vatanımız ve kulübümüz için güzellikler ve iyilikler diliyorum. Yaşanan acı, çok büyük bir acıydı. Kendimiz tedbirimizi almamız gerekiyor. Takdir Allah'tan ama tedbir de kuldan. Depremle ilgili hazırlıklı olmamız gerekiyor. Depremi öğrendiğimiz andan itibaren, Beşiktaş Jimnastik Kulübü stadın önünde anında ve çok çabuk başlattığı yardımlarla 255 tırı bölgeye intikal ettirmiştir. Bir kampanya başlattık. Hatay'dan dönerken bir okulu yıkık gördük ve okullarla ilgili destek vermek istedik. 6 tane söz verdiğimiz okulun bugün 3 tanesini hizmete açacağız. Hep beraber bunu biraz sonra yapacağız. Bütün mesele birlik ve beraberlik olmaktır. El ele verdikten sonra altından kalkılmayacak bir şey yoktur. Yurt dışındaki ve içindeki derneklerimizin ve taraftarımızın bu kampanyamıza büyük desteği olmuştur. Kampanyamız devam ediyor. Söz verdiğimiz 6 adeti tamamlamak birinci önceliğimizdir. Allah nasip ederse, devam edeceğiz bu bölgeye yardım etmeye." dedi.

Siyah-beyazlı kulübün başkanı sözlerine, "Biz sadece bir spor kulübü değiliz. Biz içerisinde duygular, geçmiş, hayat ve gelecekleri düşünen insanları olan bir toplumuz. Beşiktaşlı olmaktan ve bu kulübe başkanlık yapmaktan onur ve gurur duyuyorum" diye devam etti.

"SİZE SÖZ VERİYORUM"

Ahmet Nur Çebi, son olarak, "Beşiktaş, Türkiye'de her yerde, her konuda olmaya devam edecektir. Bu da benim size sözümdür" ifadelerini kullandı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    koskoca bjk yi koçların sözcüsü yaptın bu ayıp sana yeter bjk kimsenin oyunca değil çebi efendi
    Cevapla
  • Beşiktaşspor 5 ay önce Şikayet Et
    Bjk başkanı kim olursa olsun.Sonuc değişmez.Federasyonu gsnin çiftliği yapmışlar.
    Cevapla
  • BJK 6 ay önce Şikayet Et
    İzzetli biri belli. Ama Şenol hocayı tutmaliydı . o gidince takım lige havlu attı. Şenol hoca kim ne derse desin MİLNE den sonra Beşiktaşıñ en iyi hocası idi . Aynı anda sen de cekilseydin yine olurdu. Yeni başkan yeni hoca taze kan lig gitmezdi.
    Cevapla
  • 54 KC 6 ay önce Şikayet Et
    Bu gs düzeninde çok zor, hepiniz piyonsunuz.
    Cevapla
  • Emrah 6 ay önce Şikayet Et
    Bisiktas yakışmayan tek adam fenerin adami
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR