Burak Yılmaz apar topar oyundan almıştı! Beşiktaşlı Eric Bailly'den 'özür' paylaşımı!

Beşiktaş'ın Antalyaspor ile oynadığı maçın devre arasında Tayfur Bingöl ile tartışması nedeniyle Teknik Sorumlu Burak Yılmaz tarafından oyundan alınan, Eric Bailly'den özür paylaşımı geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 06.11.2023 04:17 GÜNCELLEME 06.11.2023 09:37 Beşiktaş
Burak Yılmaz apar topar oyundan almıştı! Beşiktaşlı Eric Bailly'den 'özür' paylaşımı!
Burak Yılmaz apar topar oyundan almıştı! Beşiktaşlı Eric Bailly'den 'özür' paylaşımı!

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş deplasmanda Bitexen Antalyaspor'a 3-2 kaybettiği maçta devre arasında oyundan alınan Eric Bailly'den gece yarısı paylaşım geldi.

BAİLLY, BEŞİKTAŞ CAMİASINDAN ÖZÜR DİLEDİ

Devre arasında takım arkadaşı Tayfur Bingöl ile tartışması nedeniyle Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz tarafından oyundan alınan Bailly, resmi sosyal medya hesabından Beşiktaş camiasından özür diledi.

Eric Bailly paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Rekabetçi olma isteği, bizi daha başarılı olmaya itiyor ve bizim de isteğimiz bu. Hepimiz kazanmak istiyoruz. Hatamdan dolayı teknik direktör, takım arkadaşlarım ve Beşiktaş ailesinden özür dilerim."

BURAK YILMAZ: YAKIŞIKSIZ HAREKETİ NEDENİYLE OYUNDAN ALDIM

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz, devre arasında Eric Bailly ve Tayfur Bingöl arasında yaşananlara ilişkin yaptığı açıklamada şunları kaydetmişti:

"Beşiktaş forması benim için galibiyetten, 3 puandan, benim teknik direktörlük hayatımdan daha değerli. Ben arkadaşlarıma bu formayı veriyorsam elim titreyerek veriyorum. Onlar öyle kullanıp geri vermemeli. Verdiysem geri almasını da bilirim. Formayı verdim, kullanamayanlara saygısızlık, terbiyesizlik yapandan tekrar alırım. Hiçbir şey umrumda değil. Bizim ülkemize gelip bizim oyuncularımıza saygısızlık, terbiyesizlik yapanı asla kabul etmeyeceğim. Sonu ne olursa olsun. Sakatlık durumu yoktu, yakışıksız hareketi nedeniyle oyundan aldım. Benim oyuncumun yakasını çekemezsin."

KAYNAK : Haber7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 21 TÜMÜ
  • Hasan 4 ay önce Şikayet Et
    Bally ve çöpleri sat kadro dışı bırak abubakar yerine,
    Cevapla
  • Hasan 4 ay önce Şikayet Et
    Abubakar takır takır atıyor pas gelince pasör yok en iyi oyuncusu abubakar onu kadro dışı bırakmış aybaba, guarezmayı oynatmadı gençliğinde kadro dışı bıraktı gitti sonra geri geldi guarezma yıllarca oynadı, böyle gol cü bulamaz bir daha, ah aybaba, rakiplerin korktuğu oyuncu her takım ister, yönetim işi bilmiyor aybaba gönderilmeli, yoksa 3. de olamayacağız
    Cevapla
  • FettiNetti 5 ay önce Şikayet Et
    Kavga çıkaran takımdan kesik yer bu her ülkede böyledir. Burak Yılmaz da aynısını yapmıştır. Haaa galatasarayda oynarken çok kişinin hayallerini yıkmıştır takımlarına bolca gol atarak. Bundan sebep acısı olanlar fırsatı kaçırmayacaklardır ve “yakışanı” .
    Cevapla
  • selim 5 ay önce Şikayet Et
    bu tiplerin egosu yüzünden her sene bıktık bu nasıl iş her sene aynı aynı aynı yeterrrr adam gibi bir yönetim olsun şenol güneşi resmen yediniz adamın ne suçu vardı suçu vardıda ne oldu hersey ortada
    Cevapla
  • Şems 5 ay önce Şikayet Et
    Bu tip insanları yardımcı olarak dahi takıma getirmek Beşiktaş'a ihanettir. Bunun futbolculuk hayatı da yalandan yatmalarla dolu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR