Beşiktaş'tan 100. yıla özel heykel! Sosyal medyada gündem oldu

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı ve Beşiktaş Kulübü’nün 120. yılı anısına, yenilenen Beşiktaş İskele Meydanı’na yaptırılan ‘Kartal Heykeli’nin açılış töreni düzenlendi.

ABONE OL
GİRİŞ 13.11.2023 14:18 GÜNCELLEME 13.11.2023 14:18 Beşiktaş
Beşiktaş'tan 100. yıla özel heykel! Sosyal medyada gündem oldu
Beşiktaş'tan 100. yıla özel heykel! Sosyal medyada gündem oldu

Beşiktaş’ın 34. Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Yönetim Kurulu tarafından, yönetim kurulu kararı alınarak, Mimar Sinan Üniversitesi Heykel Bölümü Başkanı Bülent Çınar’a yaptırılan kartal heykeli, yenilenen Beşiktaş İskele Meydanı’nda açıldı.

Açılışa Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, yönetim kurulu üyeleri, kulüp yöneticileri, Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile oyunculardan Vincent Aboubakar ve Gökhan İnler’in yanı sıra tekerlekli sandalye sporcuları ve altyapı oyuncuları katıldı.

Açılış töreninde konuşan Başkan Ahmet Nur Çebi, “Beşiktaşımızın 120. yılını kutladığımız bu senede, yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarımız ile birlikte almış olduğumuz karar neticesinde yenilenen bu meydanda yaklaşık 4 metre yüksekliği, yaklaşık 6 metre de kanatları olan kartal heykelimizi Beşiktaş’a kazandırmaya karar verdik. Bugün, marşlarımızda, şarkılarımızda da var olduğu gibi yağmurlu bir günde heykelimizin açılışını yapıyoruz. Beşiktaş camiasına hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Bu alanı kullanmamız için bizlere tahsis eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na ve Beşiktaş Belediye Başkanı’na saygılarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Her büyük ve tarihi kurumun, içerisinde onu temsil eden sözcükler ve amblemler vardır. Kartal da bizim hikayemiz. Kartalları herkes iyi bilir. Yaşlandıkça yükselip, tekrardan kendini yenileyip yine baştan başlayabilen özelliğe sahiptir. Amblemimizi simgeleyen bu heykel de camiamıza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Kartal heykeli sosyal medyada da viral oldu.

KAYNAK : İHA
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • İbrahim Dönmez 5 ay önce Şikayet Et
    Kartalın uçurmasına kaldık.!
    Cevapla
  • Tanser 5 ay önce Şikayet Et
    Olmamış malesef
    Cevapla
  • Taner canoğlu 5 ay önce Şikayet Et
    Çok güzel sanatçının eline sağlık . Küstahça beğenmedik diyenler nereden alıyor bu hakkı insan dönüp kendine ve çapın a bakar
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Agam senin ki eskimis lo
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    çebinin son kazı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR