Beşiktaş'tan Gedson ve Umut açıkaması!

Beşiktaş Kulübü, Süper Lig'de Fenerbahçe ile oynanan maçta sakatlanarak oyundan çıkan Gedson Fernandes ile Umut Meraş’ın sağlık durumları hakkında açıklama yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 10.12.2023 15:16 GÜNCELLEME 10.12.2023 15:58 Beşiktaş
Beşiktaş'tan Gedson ve Umut açıkaması!
Beşiktaş'tan Gedson ve Umut açıkaması!

Beşiktaş - Fenerbahçe maçında sakatlanarak oyundan çıkan Gedson Fernandes ile Umut Meraş’ın sağlık durumları hakkında siyah beyazlı kulüpten bir açıklama geldi.

Beşiktaş'ın resmi internet sitesinden yayınlanan açıklama şöyle:

"Futbol A Takımımızın Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe ile oynadığı müsabakada sol ayak bileği burkulması nedeniyle oyuna devam edemeyen futbolcumuz Gedson Fernandes’in Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde sol ayak bileği dış yan bağ kompleksinde gerilme saptanmıştır.

Aynı müsabakada sol alt baldır arka adalesinde ağrı hissettiği için oyuna devam edemeyen futbolcumuz Umut Meraş’ın Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde alt baldır arka adalesinde (Soleus) gerilme ve kısmi yırtık tespit edilmiştir.

Gedson Fernandes ile Umut Meraş’ın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır."

NE ZAMAN SAHALARA DÖNECEKLER?

Siyah beyazlı takımda Gedson Fernandes'in 10 gün sonra sahalara dönmesi beklenirken, Umut Meraş'ın sakatlığı ise 3 hafta sürecek.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • RecepAltın 5 ay önce Şikayet Et
    umut meras, onur bulut, Tayfur Bingöl, necip uysal, genç tıknaz, kaleci ersin...bunlar Avrupa'da 3.ligde oynayamz ama bjkde neredeyse ilk 11 oyuncusu...sonra neden kasaba takımları bizi ezip geçiyor diye ağlıyoruz
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Bu sakatlıklar normal değil hiç mi bunu arastirmiyorlar Antrenman mi sağlık heyeti mi kondisyoner mi calisma metodu mu Antrenman sahası mi insan bir araştırır Bu ne sahayı cik sakatlan Antrenman yap sakatlan ısınırken sakatlan Bunlar normal degil
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    umut ta umut yok.futbolu virakmis
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR