CAS'tan Beşiktaş'ı yıkan tazminat kararı!

CAS, Beşiktaş'ın eski futbolcusu Victor Ruiz'e faiziyle birlikte 2.3 milyon euroyu aşan tazminat ödemesine karar verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 22.12.2023 14:43 GÜNCELLEME 22.12.2023 15:25 Beşiktaş
CAS'tan Beşiktaş'ı yıkan tazminat kararı!
CAS'tan Beşiktaş'ı yıkan tazminat kararı!

CAS, Beşiktaş'ın eski futbolcusu Victor Ruiz'e toplam 2.3 milyon Euro tazminat ödemesine karar verdi.

Siyah beyazlı kulüpten, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklama şöyle:

"20 Aralık 2023 Court of Arbitration for Sport – CAS (Spor Tahkim Mahkemesi) kararına göre, Şirketimiz ile kontratını 15 Temmuz 2020 yılında feshetmiş olan Profesyonel A Takım oyuncusu Victor Ruiz Torre'ye fesih tazminatı olarak 2.048.538,93 EUR ve Covid-19 pandemisi dolayısıyla yapılmış olan 270.000 EUR tutarındaki ücret kesintisinin, ilgili dönemleri dikkate alarak hesaplanacak yıllık 5% faizi de kapsayacak şekilde ödenmesine hükmedilmiştir."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • Cenk Yakın 4 ay önce Şikayet Et
    Böyle böyle ülkeyi sizin gibi yönetemediğiniz takımlar batırıyor,,, Devlet döviz bulmak için koştarayor siz savuruyorsunuz dışarıya,,, Rezalet bu, ihanet bu... Devlet bunların üzerine gitmeli, yeter artık milleti soydukları.
    Cevapla
  • malatya balabanlı 4 ay önce Şikayet Et
    Hani trqnsferlerden yöneticiler sorumlu olacaktı . İsmini bile hatırlamayacağımız oyuncuya verilen paraya bak . Tam bir rezalet . Artık devlet klüpleri kurtarmayı bıraksın batan batsın . Yazık değil mi milletin parasına . Reis yanlış uapıyor . Hükümet derhal para vermeyi , bu kredi de olabilir bırakmalı yeter artık .
    Cevapla
  • Nevizade 4 ay önce Şikayet Et
    Doğru diyorsunuz bunu da Reis bilir.
    Cevapla
  • Tarık 4 ay önce Şikayet Et
    Tanıyamadım...Hatırlayamadım.. geçen yıl şampiyon olan 8 milyon Euro zor aldı, tazminata bak....Helal olsun ne sözleşme yapıyor adamlar valla helal olsun....
    Cevapla
  • lüzumsuz iş 4 ay önce Şikayet Et
    hakemlerden önce kulüp yöneticileri adam olmadıkça bu işler düzelmez
    Cevapla
  • murat 4 ay önce Şikayet Et
    spor kulüplerinin borçlarını devlet kapatmayı bırakmadığı sürece bu işler böyle gider,haketmeyen fıtbolcuya dünya para ödeyip el altı dan komisyonu cukkaloyorlar,sonrada fönderip tazminat ödüyorlar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR