Beşiktaş iki transferi bitirdi! İmza an meselesi

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, iki savunma oyuncusuna imza attırmaya hazırlanıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 24.01.2024 13:26 GÜNCELLEME 24.01.2024 13:30 Beşiktaş
Beşiktaş iki transferi bitirdi! İmza an meselesi
Beşiktaş iki transferi bitirdi! İmza an meselesi

Stoper transfer için çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş yönetimi, Newcastle United'ın kaptanı Jamaal Lascelles ve Getafe'de forma giyen Domingos Duarte'yi kadrosuna katmaya çok yaklaştı.

Jamaal Lascelles

LESCELLES İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Jamaal Lascelles transferinde Beşiktaş'ın oyuncuyla anlaştığı, Newcastle United cephesiyle pazarlıkların son aşamaya geldiği öğrenildi.

2015'ten bu yana İngiliz ekibinde oynayan ve sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Lascelles, bu sezon 14 maça çıkarken, Şampiyonlar Ligi'nde de 5 karşılaşmada boy gösterdi. Lascelles toplamda ise Newcastle formasıyla 247 maçta 15 gol, 4 asistle oynadı. 

Domingos Duarte


DUARTE İLE İMZA YAKIN

Beşiktaş Getafe forması giyen savunma oyuncu Domingos Duarte’yi bonservisiyle kadrosuna katmak için önemli aşama kaydetti.

Siyah-beyazlıların, Domingos Duarte için ilk teklifi bir milyon Euro'ydu ancak bu teklif kabul edilmedi.

Beşiktaş'ın son olarak İspanyol ekibiyle 3 milyon Euro karşılığında anlaştığı iddia edildi. 

Fabio Cardoso


CARDOSO TRANSFERİ OLMADI

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos'un listesinde ilk sırada bulunan Fabio Cardoso'nun transferi ise olumsuz sonuçlandı. Futbolcunun kulübü Porto'yla yapılan görüşmelerde bonservis konusunda anlaşma sağlanamadı. Portekiz ekibinin, Beşiktaş'tan talep ettiği 7 milyon Euro'da ısrarcı olmasının ardından siyah-beyazlılar masadan kalktı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Kartal 7 ay önce Şikayet Et
    Devre arasında alınan oyunculardan pek hayr gelmez. Sadece cereme kümesine 2 elaman daha kazandırırsınız. Bence Hazirana kadar hiç transfer yapmayın. Bu arada iyi takip edip 2024-2025 kadrosunu kurun. Bu aralar yapılacak en yararlı iş mevcut kadroda derin bir temizlik. Temizleyebildiğiniz kadar temizleyin sonra transfer yapın. Yoksa gelene de ruhsuzluk bulaşır.
    Cevapla
  • Adnan Göker 7 ay önce Şikayet Et
    Transferler hazırdı hepsi fos çıktı Hoca tam bir fiyasko son 8 haftadır skora semihten başka etki eden yok onu oyundan alıyor ayağına sıkıyor.samet aybaba evlere şenlik bize kontratak oyuncusu lazım degil diyor sanki yusuf başka türlüsünü oynayamıyor abdulkerimde yaptıkları gibi yusufuda gs ye yedirecekler onlarda iyi paraya satar cenk tosuna gelelim tam bir hayalet topu unutmus bu adam
    Cevapla
  • Hatgin 7 ay önce Şikayet Et
    Gitti yine milyon avrolar.colly bunlaradan iyi akıllı olun.
    Cevapla
  • Başak 7 ay önce Şikayet Et
    Son 10 yılda 150tane stoper aldık hala stoperde oynayan oyuncu Necip Uysal. Gerisini ona göre düşünün.
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    GS li hiç konuşma TS kıyak geçti gene işiniz gücünüz ağlama
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR