Fenerbahçe cephesinden Galatasaray'a sert yanıt!

enerbahçe'de yönetici Selahattin Baki Galatasaray'ın maç sonu paylaşımına cevap vererek, "Kendilerini ve tarihlerini bir kelimeyle bu kadar güzel izah edemezlerdi." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.02.2024 22:22 GÜNCELLEME 24.02.2024 22:33 Beşiktaş
Fenerbahçe cephesinden Galatasaray'a sert yanıt!
Fenerbahçe cephesinden Galatasaray'a sert yanıt!

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yı 2-1 yendiği maçın ardından sarı-lacivertlilerin yönetici Selahattin Baki açıklamalarda bulundu.

SELAHATTİN BAKİ: 2 PENALTIMIZ VERİLMEDİ

Selahattin Baki yaptığı açıklamada, "2 tane net penaltı pozisyonumuz maalesef bir kez daha hakemler tarafından verilmemiştir. Ferdi'nin pozisyonunda hakemin vücut lisanına insanlar dikkatli baksın. Penaltıyı verir gibi bir refleks gösterirken 1 saniye içinde çark etti. Oosterwolde'nin pozisyonu da net penaltı." dedi.

"BUNU KABUL ETMİYORUZ"

Icardi'nin PFDK'ye sevk edilmesiyle ilgili de konuşan Baki, "İlk başta sevk edilmedi. Daha sonra zoraki bir şekilde, tarihe geçecek bir rezillikle tedbirsiz olarak verildi. Burada ne şiş yansın ne kebap herkese yaranma zihniyetinin olduğunu tahmin ediyorum. 'Nasıl olsa PFDK'ye sevk ettik, en alttan bir ceza verelim, 1 maça indirelim, durumu kurtaralım'ı kovalamaya çalışıyorlar. Bunu TFF'nin PFDK'ye verdiği bir mesaj olarak kabul ediyorum. Bunu kabul etmiyoruz. Fenerbahçe camiasının gözleri üzerinde. Daha önce ciddi ve hatrı sayılı cezalar oldu benzer pozisyonlarda. Söz konusu Galatasaray olunca Mehmet Büyükekşi federasyonunun beyni ve kalbi çelişiyor." dedi.

GALATASARAY'IN PAYLAŞIMINA CEVAP

Galatasaray'ın, "Bu pozisyonda el yok, sizin o kirli elleriniz var! Utanmazlar!" paylaşımına da cevap veren Baki, "Tebrik ediyorum. Yaptıkları paylaşımla kendilerini ve tarihlerini bir kelimeyle izah etmişler. Biz bile bu kadar güzel izah edemezdik." ifadelerini kullandı.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 87 TÜMÜ
  • Kaptan 6 ay önce Şikayet Et
    Tarih beyan ediliyorsa asıl sizin tarihiniz de EL'ler çoktur 2005 senesinde ki Konyaspor maçında Anelka'nın EL'le attığı sözde gol hala arşivlerde yeralmaktadır. Bir söz vardır "Tahsil cehaleti alır EŞEKLİK BAKİ kalır"
    Cevapla
  • Alper 6 ay önce Şikayet Et
    Bir buçuk sezonda 30 penaltı nasıl olur hem de en kritik dakikalarda. Hakemin bir fb forması giyip oynamadığı kaldı. Bu gidişle yakında o da olur
    Cevapla
  • Hakan 6 ay önce Şikayet Et
    Bu fb nin durumu aynen yavuz hırsız ev sahibini bastırır durumudur. Neredeyse her maçta beleş penaltı kazan sonra da utanmadan çık konuş. Ayıp be
    Cevapla
  • Erkan Soydan 6 ay önce Şikayet Et
    Ayıp mı kardeş ferdi nin pozisyonu ne olacak Ostevolde ne olacak sen bi pozisyon da kalmışın kardeş Sivas ta Ne olmuştu kardeş ayıp sıze be kardeşim
    Cevapla
  • Ali kaya 6 ay önce Şikayet Et
    Sizde hiç mi haya yok kardeşim. Kaç tane joker penaltınız var
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Hiç utanmaniz yokmu? Sahada kazanamadiginiz her maçı ikram penaltıları ile kazanıyorsunuz, bunu biraz futbol bilgisi olan herkes görüyor.Her maç sonunda kazandığınız penaltılar hakem hocaları tarafından Futbol sadece futbol değildir bunu gözümüze soka soka yapiyorsunuz.Sayenizde futboldan keyif alamaz olduk toplumu sürekli kutuplastiran sayın yoneticiler...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR