Sumudica'dan flaş sözler! "Beşiktaş onun için deli oluyor"

Gaziantep FK'nin eski teknik direktörü Marius Sumudica, "Denis Draguş, çalıştırdığım en iyi oyunculardan biri. Beşiktaş, Draguş için deli oluyor." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.03.2024 15:44 GÜNCELLEME 27.03.2024 16:54 Beşiktaş
Sumudica'dan flaş sözler! "Beşiktaş onun için deli oluyor"
Sumudica'dan flaş sözler! "Beşiktaş onun için deli oluyor"

Gaziantep FK'nin eski teknik direktörü Marius Sumudica, takımın golcü futbolcusu Denis Dragus ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sumudica, Standard Liege ve Hoffenheim'in Dragus için teklif yaptığını söyledi. Rumen teknik adam, golcü futbolcuyla ayrıca Beşiktaş'ın da ilgilendiğini kaydetti.



"BEŞİKTAŞ DELİ OLUYOR"

Rumen teknik adam açıklamasında, "Denis Draguş, çalıştırdığım en iyi oyunculardan biri. Beşiktaş, Draguş için deli oluyor. Hoffenheim da Standard Liege'e teklifte bulundu. Onu almak isteyen birçok takım var." ifadelerini kullandı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Yunus 4 hafta önce Şikayet Et
    Böyle adamaları ülkeye getirip para yediriyorlar ya vallahi pes
    Cevapla
  • Serkan van 4 hafta önce Şikayet Et
    Birşey olmaz bir kaç hafta sonra yine ülkemizden bir takım seni getirir bizde para çok gidişin ola dönüşün olmaya insallah
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR