Beşiktaş'ta Aboubakar ve Ghezzal sürprizi

Beşiktaş'ta 4 Nisan Perşembe günü oynanacak Başakşehir maçında Aboubakar ve Ghezzal'ın ilk 11'de sahaya çıkma ihtimali bulunuyor.

ABONE OL
GİRİŞ 30.03.2024 18:13 GÜNCELLEME 30.03.2024 18:13 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Aboubakar ve Ghezzal sürprizi
Beşiktaş'ta Aboubakar ve Ghezzal sürprizi

Beşiktaş'ın ara transfer döneminde 11 milyon euro karşılığında transfer ettiği Al-Musrati, sakatlığı sebebiyle Gaziantep FK maçını tamamlayamamış, Antalyaspor maçını ise kaçırmıştı.

Sakatlığını tamamen atlatan Al-Musrati'nin, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında 4 Nisan Perşembe günü deplasmanda oynanacak Başakşehir maçında forma giyebileceği belirtildi.

ABOUBAKAR VE GHEZZAL İÇİN İLK 11 İHTİMALİ

Öte yandan TRT Spor'un haberine göre Fernando Santos, Başakşehir'in taktik idmanlarında Aboubakar ve Ghezzal'ı zaman zaman ilk 11'de deniyor. Tecrübeli teknik adam, Turuncu-Lacivertlilere karşı iki ismi de sahaya sürebilir.

STOPER TANDEMİ BOZULMAYACAK

Stoperde Necip Uysal-Omar Colley tandemini bozmayı düşünmeyen Santos'un sağ bekte ise Onur Bulut'u oynatmayı planladığı aktarıldı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 2
  • 68 dadaş 1915 1 ay önce Şikayet Et
    Necip olmaz
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    necip olmaz gs maçı kornerden gelen golden yedik o topun kornere çıkma nedeni önündeki adama pas veremeyen necip Sağ bek swenson olmalı onur olmazzz
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR