Beşiktaş yeni hocasıyla ilk idmanına çıktı

Fernando Santos ile yolların ayrılmasının ardından sezon sonuna kadar Beşiktaş'ta teknik direktörlük görevine getirilen Serdar Topraktepe, yeni görevinin ardından siyah beyazlı takımın başındaki ilk antrenmanına çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 15.04.2024 16:00 GÜNCELLEME 15.04.2024 16:11 Beşiktaş
Beşiktaş yeni hocasıyla ilk idmanına çıktı
Beşiktaş yeni hocasıyla ilk idmanına çıktı

Beşiktaş Futbol Takımı, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında 19 Nisan Cuma günü sahasında MKE Ankaragücü ile yapacağı müsabakanın hazırlıklarına başladı

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Fernando Santos ile yolların ayrılmasının ardından BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenman, teknik sorumlu Serdar Topraktepe yönetiminde gerçekleştirildi.

Siyah-beyazlı ekibin idmanını, asbaşkan Mete Vardar, futbol şube sorumlusu Feyyaz Uçar, yönetim kurulu üyesi Burak Aslan ile futbol takımları genel koordinatörü Samet Aybaba da izledi.

Isınma koşuları ve 5'e 2 çalışmasıyla başlayan idman, dar alanda oynanan taktiksel çift kale maçla sona erdi.

Beşiktaş, MKE Ankaragücü karşılaşmasının hazırlıklarını yarın sabah gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • toymaz 2 hafta önce Şikayet Et
    yani sırf tanıdık bilindik isimler koltuk kapacak diye saçma sapan maaşlar ödeniyor. futbol şube sorumlusu bilmem genel koordinatör bu nedir abicim. sokağa saçacak bu kadar paranız varsa gidin borçlarınızı ödeyin.
    Cevapla
  • Erhan Çağlı 2 hafta önce Şikayet Et
    İsrail iran lübnan hamas hepsi eş zamanlı füze atarsa israil sistemleri sapıtır. Önce hamas küçük füzeler atmalı, hava savunma sistemleri bu füzeleri durdurmaya çalışırken, aynı anda lübnandan ve irandan füzeler yağarsa İsrailin demir kubbeleri de havaya uçar. Demir kubbelerin önüne beton koymuşlar, bazı füzeler yukarıdan ve arkadan vurmalı veya betonlarıda parçalayan füzeler atılmalı
    Cevapla
  • ismet cevahir 2 hafta önce Şikayet Et
    Santosun gelmesi yanlıltı serdar hocayla sezon sonuna kadar devam edeceklerdi belkide bir hoca kazanacaktık
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR