Semih Kılıçsoy'a Almanya'dan talip! Beşiktaş teklifi geri çevirdi

Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy'a Almanya'dan flaş bir teklif geldi ancak Hasan Arat yönetimi, fiyatı yeterli bulmayarak teklifi reddetti.

ABONE OL
GİRİŞ 15.04.2024 17:36 GÜNCELLEME 15.04.2024 17:48 Beşiktaş
Semih Kılıçsoy'a Almanya'dan talip! Beşiktaş teklifi geri çevirdi
Semih Kılıçsoy'a Almanya'dan talip! Beşiktaş teklifi geri çevirdi

Beşiktaş'ta bu sezon gösterdiği performansla Avrupa devlerinin radarına takılan Semih Kılıçsoy'a, Almanya'dan talip çıktı.

Eintracht Frankfurt, 18 yaşındaki genç golcü için Beşiktaş'ın kapısını çaldı. Son olarak Samsunspor maçında ağları havalandıran ve resmi maçlardaki gol sayısını 11'e yükselten Semih Kılıçsoy için Alman ekibi 12 milyon euroluk bir teklif yaptı.

TEKLİF YETERLİ BULUNMADI

Beşiktaş yönetimi, daha yüksek bir bonservis bedeliyle yurt dışına göndermeyi planladığı genç golcü için 12 milyon euroyu kabul etmedi.

Premier Lig devlerinin de yakından takip ettiği ileri sürülen Semih Kılıçsoy için 30 milyon euronun altında bir teklifi kabul etmeyi düşünmeyen yönetim, başarılı futbolcunun EURO 2024'te değerini katlayacağına inanıyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • MustafaAli 2 hafta önce Şikayet Et
    Ben olsam 1 dakika durmam Beşiktaş cöp takim
    Cevapla
  • asıl yorum 2 hafta önce Şikayet Et
    Adamlar bir sezonluk adama o kadar para vermezler. Milli takım ve gelecek senede atmaya devam ederse 25-30 lar olabilir.
    Cevapla
  • Sivasspor 2 hafta önce Şikayet Et
    İyi para vermişler.beşiktaş musrati gibi muçi gibi vasat oyunculara 12 milyon Euro 10 milyon Euro bonservis verdiği için kendi oyuncusunu Messi zannediyor.
    Cevapla
  • Fater 2 hafta önce Şikayet Et
    Gına. Yakın. Öve öve bitiremediniz. Arda. Talim ismiylemi oynuyor milli takimda
    Cevapla
  • Mehmet 2 hafta önce Şikayet Et
    Ufak atında civ civlerde yesin! Semih ne oynadıda 30 milyon istiyorlar? 12 de gerçi verdiklerine inanmıyorum
    Cevapla
  • 1903 2 hafta önce Şikayet Et
    18 yaşında bir çocuk kaosdam başka birşey olmayan türkiye liginde 2yaridan itibaren 10 kısır gol atmış altyapı milli takımlarının hepsinde oynamış ve goller atmış
    Cevapla
  • Isi 2 hafta önce Şikayet Et
    Renklilerin beceriksiz oyuncalarina veriyorlarda Semih’e mi vermeyecekler. 30 olmasa 20 olur. 12 çok az. Sezon sonunda görürsün teklifleri.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR