Beşiktaş'tan önemli duyuru: Genel kurulun onayına sunulacak

Beşiktaş, yeni tüzük çalışması hakkında açıklama yaptı. Yapılan açıklamada tüzük değişikliğinde yeterli çoğunluğun sağlanması halinde 4 Mayıs'ta genel kurul oylamasının gerçekleştirileceği belirtildi.

ABONE OL
GİRİŞ 17.04.2024 17:29 GÜNCELLEME 17.04.2024 17:46 Beşiktaş
Beşiktaş'tan önemli duyuru: Genel kurulun onayına sunulacak
Beşiktaş'tan önemli duyuru: Genel kurulun onayına sunulacak

Beşiktaş, Tüzük Değişikliği Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'na ilişkin bir açıklama yaptı.

Siyah-beyazlı takımdan yapılan açıklamada yeni tüzük çalışmalarının tamamlandığı ifade edildi.

İşte o açıklama:

 "Sporun ve sporda doğru örgütlenme gerekliliğinin yeni boyut kazandığı bu dönemde kulübümüzün ihtiyacı olan yeni tüzük, geniş katılımlı bir ekibin uzun ve detaylı yapılan çalışmaları sonucunda tamamlanmıştır. Genel kurulun onayına sunulacak yeni tüzük ile kulübümüzün tüzel kişiliği güçlendirilerek, organizasyon şemasının kurumsal işleyişi çağın gerekleri doğrultusunda yeniden düzenlenmiştir." 

OYLAMA YAPILACAK 

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada tüzük değişikliği için yapılacak genel kurul toplantısının yeterli çoğunluğun sağlanması durumunda 4 Mayıs'ta yapılacağı da duyuruldu.

Siyah-beyazlılar, çoğunluğun 4 Mayıs'ta sağlanamaması durumunda genel kurul toplantısının 11 Mayıs'ta yapılacağını bildirdi.
 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Başlığı görünce f.bahçe gibi ligden çekilmek için yetki isteyecek zannettim
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR