Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt

Beşiktaş'ın teknik direktör listesinde yer alan Nuri Şahin'den siyah-beyazlıların ilgisine olumlu yanıt geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.04.2024 00:04 GÜNCELLEME 26.04.2024 00:04 Beşiktaş
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt

Yeni sezon öncesi teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta Nuri Şahin ismi sıkça gündeme geliyor. 

Nuri Şahin'den Beşiktaş hamlesi

Şu anda Bundesliga takımlarından Dortmund'da Edin Terzic'in ekibinde yer alan Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt geldi. 

Beşiktaş'a olumlu yanıt verdi

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Nuri Şahin, Beşiktaş'ın kendisiyle ilgili olan temasına olumlu yanıt verdi. Ayrıca haberde Nuri Şahin'in ekibi Beşiktaş'ı takip etmeye başladığı belirtildi. 

Yağız Sabuncuoğlu, Sports Digitale Youtube kanalında yayınlanan Insider programında Beşiktaş-Nuri Şahin görüşmesindeki son durum hakkında şu bilgileri verdi:

"Beşiktaş'ın teknik direktör listesinin tepesinde Nuri Şahin var. Özellikle Başkan Hasan Arat, Şahin'i beğeniyor ve başarılı buluyor. Şu anda kendisinin pro lisansı yok. Türkiye dışında pro lisanslı antrenörün önünde gölge teknik adam dediğimiz pro lisanssız antrenörün olması Avrupa'nın en iyi beş altı liginde çok kabul edilebilir bir şey değil. Dortmund, Nuri Şahin'i Terzic'in yerine getirmek istiyordu. Ama Edin Terzic, Atletico Madrid'i güçlü bir oyunla eledikten sonra da büyük ihtimalle kalacak gibi duruyor. Nuri Şahin'in de 2026'dan sonra Dortmund'un planları arasında olduğunu öğrendim. Gelinen noktada 2026'ya kadar, pro lisans alana kadar Nuri Şahin'in Dortmund'dan ayrılmasına bir engel yok. Nasıl Beşiktaş, Nuri Şahin'in kendisi ve Dortmund'la bir temas kurduysa Nuri Şahin de bu temasa olumlu karşılık vermiş vaziyette. Teknik ekibinden bazı isimler de Beşiktaş'ı yakından takibe başladı. "

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 46 TÜMÜ
  • Ayhan Durak 1 hafta önce Şikayet Et
    Millet istiyor iki maç kazanalım, şampiyonluk gelsin. Takipleri yok sayalım! Böyle bir dünya yok! Kabul edelim. Beşiktaş futbol takımı son yıllarda çok sarsıldı. Önce bunu aşacak nitelikli, gelecek adına umut veren bir futbolcu ordusu ve mali problemleri aşacağını işaret eden bir yönetimin yansımalarını görmek isteriz. Sergen hoca ile şamiyon olduk, Avrupa’da sıfır çektik… Bu mudur?
    Cevapla
  • Ömer 1 hafta önce Şikayet Et
    İlk defa doğru bir tercih yaparlar bence Nuri Şahin doğru adam Beşiktaş'a yakışır en azından top oynamayı öğretir.
    Cevapla
  • A. B 1 hafta önce Şikayet Et
    Başkan ve ekibi bu işlerden anlamıyorlar
    Cevapla
  • German 50 1 hafta önce Şikayet Et
    Itarailli oyuncular nasil arka çikdigini,unutmadım...
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    arkadaş Sergen varken bu ne şimdi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR