Beşiktaş'ta Sergen Yalçın sürprizi! Samet Aybaba resmen açıkladı

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Sergen Yalçın'ın teknik direktör listelerinde yer aldığını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.04.2024 13:57 GÜNCELLEME 27.04.2024 13:57 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın sürprizi! Samet Aybaba resmen açıkladı
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın sürprizi! Samet Aybaba resmen açıkladı

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Candaş Tolga Işık'a açıklamalarda bulundu.

Teknik direktör konusunda açıklama yapan Aybaba, Sergen Yalçın'ın da listelerinde olduğunu söyledi.

Aybaba, "Sergen Yalçın var mı listenizde?" sorusunun ardından, "Var tabii ki. Doğal aday yani" cevabını verdi.

Teknik direktör konusunda çalışmaların devam ettiğini söyleyen Samet Aybaba, "Şu anda konuşuyoruz, bakıyoruz ne olabilir diye. Kolay değil bu iş. Teknik direktörlük seçimi gerçekten çok zor" açıklamasında bulundu.

YERLİ - YABANCI ANTRENÖR

Yeni teknik direktörün yabancı mı, yerli mi olacağı yönündeki soruya cevap veren Samet Aybaba, "İkisiyle de ilgili bakıyoruz. Beşiktaş takımı üçüncü sezondur başarısız döneme girdi. Bu süreci ayağa kaldıracak birisi lazım. Oyuncuların saygı duyacağız, işini iyi yapan, başarılı, antrenmanı-sistemi doğru planlayan bir antrenöre ihtiyacımız var" sözlerini sarf etti. 

"SEMİH SENEYE BİZDE"

Semih Kılıçsoy'la ilgili Aybaba, "Birinci maçtan sonra menajerini çağırdım. Sonrasında anlaştık. Semih 3 hafta içinde 5 tane gol attı ve yükseldi. Çok iyi bir anlaşma oldu her iki taraf için de. Semih seneye bizde, oynayacak. Daha gelişecek. Bir oyuncu 1 sezon oynamadan Avrupa'ya gidiyor, 1 hafta sonra ayrılmak istiyor. 30 milyon eurodan daha fazlasını düşünüyoruz. 30 milyon euroya vermeyiz. Gelecek sezon böyle oynarsa buraları zorlar." dedi.

"CENK TOSUN'LA GÖRÜŞÜYORUZ"

Siyah-beyazlı takımla sözleşmesi sezon sonunda bitecek Cenk Tosun içinse Samet Aybaba, "Cenk Tosun'la görüşüyoruz. Performansa bağlı şeyler. Neyi daha iyi planlayabiliriz diye düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

"ÇIKAR OYNARIZ"

Süper Lig'de bugün oynanacak Fenerbahçe derbisiyle ilgili soruya ise Samet Aybaba şu yanıtı verdi:

"Kadroları çok geniş, tercihleri çok fazla. Bizi kimin şampiyon olduğu ilgilendirmiyor, çıkar oynarız."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 26 TÜMÜ
  • Sino 1 hafta önce Şikayet Et
    Sergen doğru seçim Santos hiç geçmemeliydi serdar hoca ile bu sezon bitmeliydi maddi olarak külli zarar.Ayrica Alkahaskina şu gedsonu ve umut merasi kime kakalarsaniz satın artık ya bu ikisi takımı frenliyor...bu ikisi net gitmeli gezzal abubakar amartey bunlarda artık hatta musratide duruma göre gitmeli
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Rüyadan uyanın kim ne yapsın 30 milyon a semihi, Rıdvan ve emirhanın akıbeti gibi olabilir
    Cevapla
  • EROL NAYIR 1 hafta önce Şikayet Et
    Cenk Tosun o büyük sakatlığından beri bitik.Ayağı yerine çenesi çalışıyor.Yanında da eski efsaneler olmayınca bu haliyle sırıtıyor.Bence gönderin gitsin.Semihin önü açılsın.
    Cevapla
  • serdar 1 hafta önce Şikayet Et
    sergen ,bu sametle feyyaz seni yer sakın bunlar varsa beşiktaş a gitme !
    Cevapla
  • İsmail 1 hafta önce Şikayet Et
    Defalarca denendi ve kovuldu sergen de bir takımdam kovulan bir adam tekrar tekrar aynı takıma kurtarıcı olarak niye alınır onu alandamı akıl yok yoksa oraya gelendemi yoksa ikisi içinde farketmez nasılsa kulübün parası na oluyor olan 1 yılda 6 teknık direktör de piş ipte bu kadar umursamaz israfları ve bencil adamlar yönetti ve yönetiyor beşiktaşı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR