Tepkiler çoğaldı! Al Musrati özür diledi

Fenerbahçe derbisinde kırmızı kart ile takımını 1 kişi eksik bırakan Beşiktaş'ın deneyimli futbolcusu Al-Musrati, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla özür diledi.

ABONE OL
GİRİŞ 28.04.2024 00:43 GÜNCELLEME 28.04.2024 00:43 Beşiktaş
Tepkiler çoğaldı! Al Musrati özür diledi
Tepkiler çoğaldı! Al Musrati özür diledi

Al-Musrati, Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe'nin derbide Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği maçın 25. dakikasında Kırmızı Kart gördü.

Fred'e yaptığı hareket sonrası sarı kart gören ancak VAR'ın devreye girmesi sonrası kırmızı kartla oyun dışında kalan tecrübeli futbolcu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla üzüntüsünü dile getirdi.

Al-Musrati şu ifadeleri kullandı:

"Bu akşam kasti bir niyetim olmadan yaptığım hareketle takım arkadaşlarımı sahada yalnız bıraktım. Üzüntümü anlatacak kelime bulamıyorum. Takım arkadaşlarımdan, hocamdan, camiamızdan ve büyük Beşiktaş taraftarından özür dilerim. Telafi etmek için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 20 TÜMÜ
  • gsli 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu adam alındığı gün yer yerinden oynadı herkes öyle nir futbolcuki tam isabet oldu dedi verilen para bile kimsenin umrunda olmadı. Sonuçta gs maçında kendi kalesine gol attı, fb maçında da maçın başlarında kırmızı gördü. Şimdi soruyorum bu adama o kadar parayı verenler bu adamda ne buldunuz da verdiniz
    Cevapla
  • Misafir1 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu adam geldiğinden beri hiçbir varlık gösteremedi bir de en pahalı transferi takımın.....
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Fener e Mac satın...
    Cevapla
  • Serkan 1 hafta önce Şikayet Et
    Neyi telafi edeceksin. Bu düzeyde futbol oynayan büyük paralar verilen bir profesyonel e yakışmayan bir gereksiz hareketle maçı kaybetmemizin mimari oldun. Böyle budalalqrı nerden bulup getiriyorlar anlamıyorum.
    Cevapla
  • Rıfat 1 hafta önce Şikayet Et
    kasıtlı yaptı 100 bin dolara satmıştır maçı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR