Beşiktaş'ın listesindeki sol kanat!

Yaz transfer dönemini hareketli geçirecek olan Beşiktaş yönetimi rotayı Belçika'ya çevirdi. Hedefte Aboubakary Koita var.

ABONE OL
GİRİŞ 30.04.2024 11:24 GÜNCELLEME 30.04.2024 11:24 Beşiktaş
Beşiktaş'ın listesindeki sol kanat!
Beşiktaş'ın listesindeki sol kanat!

Beşiktaş'ta yeni hoca arayışlarının yanı sıra transfer çalışmaları da devam ediyor. Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, transfer çalışmalarına devam ediyor.

Fotomaç'ın haberine göre sezon bitiminde birçok isimle yollarını ayıracak olan siyah-beyazlıların Aboubakary Koita ismini gündeme aldığı bildirildi. Belçika'da St. Truiden forması giyen 25 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi önümüzdeki sezon sonu bitiyor. Siyah-beyazlılar, Moritanyalı futbolcu için nabız yoklarken, sezonun tamamlanması ve yeni hocanın açıklanmasının ardından hareketlilik bekleniyor. Asıl mevkii sol kanat olan 1.75 boyundaki oyuncu, orta sahanın solunda da görev yapabiliyor. Kariyerinde 198 maça çıkan Koita, bu periyotta 35 gol, 12 de asist yaptı ve 47 gole etki etti..

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • misafir66 2 hafta önce Şikayet Et
    afrika kökenli almayin!!
    Cevapla
  • toymaz 2 hafta önce Şikayet Et
    bunlardan bi cacık olmaz.
    Cevapla
  • Beşiktaşlı 2 hafta önce Şikayet Et
    Abubakary ise uzak durun
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR