Şampiyonlar Ligi'ni kazanmıştı! Hasan Arat dünyaca ünlü teknik adamla görüşecek

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş, rotayı yeniden Hansi Flick'e çevirdi. Başkan Hasan Arat'ın, Alman çalıştırıcıyla görüşme gerçekleştireceği belirtildi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.05.2024 00:54 GÜNCELLEME 01.05.2024 10:18 Beşiktaş
Şampiyonlar Ligi'ni kazanmıştı! Hasan Arat dünyaca ünlü teknik adamla görüşecek
Şampiyonlar Ligi'ni kazanmıştı! Hasan Arat dünyaca ünlü teknik adamla görüşecek

Almanya'da bulunan Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Alman teknik adam Hansi Flick ile görüşme yapacak.

Şampiyonlar Ligi yarı final maçlarını takip etmek için Almanya'ya giden Arat, Bayern Münih - Real Madrid karşılaşmasını izledikten sonra Alman teknik adam Hansi Flick ile bir görüşme gerçekleştirecek.

Haberde, Beşiktaş yönetiminin yabancı teknik adam listesindeki 1 numaralı ismin Hansi Flick olduğu ve Arat'ın Flick ile görüş alışverişinde bulunacağı belirtildi.

Nuri Şahin'le de görüşecek

Öte yandan çarşamba günü oynanacak bir diğer yarı final maçı olan Borussia Dortmund - PSG maçını da yerinden izleyecek olan Hasan Arat, burada Nuri Şahin ile de görüşmelerde bulunacak.

Arat'ın Flick ile olduğu gibi Nuri Şahin ile de maçın ardından görüşmelerde bulunacağı ifade edildi.

Son olarak panzerleri çalıştırdı

Son olarak 2021-2023 arası 25 maçta Alman Milli Takımını çalıştıran 58 yaşındaki Hansi Flick, 10 Eylül'de görevinden alınmıştı. Flick bu 25 maçlık periyotta 1.72 puan ortalaması tutturdu.

Bayern ile dünyanın zirvesine çıktı

Flick 2019-2020 sezonunda çalışıtrdığı dünya devi Bayern Münih ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mutlu sona ulaşmıştı. Alman teknik direktör Bavyera ekibi ile 2 Bundesliga, 1 Almanya Kupası, 1, Almanya Süper Kupası ve 1 de UEFA Süper Kupası kazanmayı başardı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 41 TÜMÜ
  • KaraKartal 2 hafta önce Şikayet Et
    Yahu anlamadı gitti, sorun teknik ekip değil sorun topçular. Şu ana kadar gördüğüm en kötü kadro (45 yaşındayım), bir kaç oyuncu hariç çoğu değersiz piyasası bile olmayan üçüncü sınıf yabancı ile yerli topçular. En iyisi gelse bile bir şey YA PA MAZ, anlayın artık lütfen.
    Cevapla
  • Ömer Genç 2 hafta önce Şikayet Et
    Super gücüyle gelip dokunacak işlem tamam
    Cevapla
  • Ymaz 2 hafta önce Şikayet Et
    Işte yabancı kuyruğuna takılmış biri daha ,Para senin degilya tabi harcarsin öyle ,Getireceğin Antrönör ne yapacak oyuncun olmayınca , keşke Serdar Adalı olsaydı başkan bundan bir halt olmaz , Kendi öz evlatlarını getir Beşiktaş'ın çocuklarını getir her sene şampiyon olacaksın diye bir şey yok
    Cevapla
  • Erzincanlı 2 hafta önce Şikayet Et
    bizim futbol kulüplerinde hiç mi bu milletin asıl evlatlarına güven yok topçu yabancı popçu yabancı olsun antrenör yabancı ee yarın birileride kalkıp yönetim de yabancı olsun derse ne yapacaksınız bu MİLLETİN KENDİ EVLATLARINA GÜVENMESİ MECBURİDİR.
    Cevapla
  • OGS 2 hafta önce Şikayet Et
    Bence beceriksiz yönetimi değiştirin, sadece siyah/beyaz formayı giydirip sahaya atacağınız halı saha topçuları bile bundan kötü bir sezon geçiremezdi... bir sezon 4 hoca, geçen yıl GS'de harikalar yaratan Rasica bile yok oldu, bu kadar kötü olanazdı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR