Flaş gelişme! Beşiktaş, Nuri Şahin'le masaya oturuyor!

Yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Borussia Dortmund Yardımcı Antrenörü Nuri Şahin ile toplantı yapacak.

ABONE OL
GİRİŞ 01.05.2024 17:28 GÜNCELLEME 01.05.2024 17:36 Beşiktaş
Flaş gelişme! Beşiktaş, Nuri Şahin'le masaya oturuyor!
Flaş gelişme! Beşiktaş, Nuri Şahin'le masaya oturuyor!

Bu sezon beklentilerin altında kalan ve sezon içinde 5 teknik adam değiştiren Beşiktaş, yeni dönem hazırlıklarına başladı. Son olarak Fernando Santos ile yollarını ayıran ve geçici olarak Serdar Topraktepe'yi göreve getiren Hasan Arat yönetimi, teknik direktör arayışlarına hız verdi.

Yeni hoca arayışlarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, daha önce Antalyaspor'da teknik direktörlük yapan ve bu sezon içinde Bundesliga devi Borussia Dortmund'a yardımcı antrenör olarak giden Nuri Şahin ile 2020/21 sezonunda Beşiktaş'ta çifte kupa sevinci yaşayan Sergen Yalçın'ı gündeminde bulunduruyor.

Hasan Arat, Nuri Şahin ile toplantı yapacak

Sports Digitale'in haberine göre; Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Borussia Dortmund Yardımcı Antrenörü Nuri Şahin ile bir toplantı gerçekleştirecek. Yapılacak toplantının gündemi belli oldu.

İşte toplantının gündemi

Toplantıda teknik direktörlük konusu ana gündemi oluşturacak. Öte yandan Beşiktaş'ın transfer listesindeki 3 oyuncunun durumu da sorulacak.

Beşiktaş'ın durumunu soracağı futbolcu belli oldu

Hasan Arat'ın, Nuri Şahin'e 3 oyuncunun transfer durumunu soracağı belirtilirken, bu futbolcuların başında milli ön libero Salih Özcan geldiği kaydedildi. Bu sezon Dortmund formasıyla 32 maça çıkan 26 yaşındaki futbolcu, gol ya da asist katkısı sunamadı, 3 mücadelede sarı kart gördü.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 51 TÜMÜ
  • mst 1 hafta önce Şikayet Et
    Beşiktaş her şeyi teknik adama bağlıyor. sen önce futbol oynayacak adam bul.
    Cevapla
  • Mehmet Arif 1 hafta önce Şikayet Et
    Buna dikkat etmek lazım. Yahudi katliamını destekleyen oyuncunun gönderilmesi sonrası apar topar gitti. Öncesinde de sahip çıkması vardı
    Cevapla
  • Mecnun 1 hafta önce Şikayet Et
    Beşiktaşa iki şampiyonluk kazandırmış sergen yalçın varken nuri şahin ma esasına girersiniz anlaşılır gibi değil. Nuri önce avrupada yardımcı antrenöründen teknik direktörlük icazeti alsın. Ondan sonra başarı hikayesi olsun ondan sonra. Beşiktaş paranız çok galiba
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Nuri Şahin, İsrailli futbolcuların, İsrail’in soykırımını destekleme hakkı olduğunu ve Filistin’e başsağlığını boykot etmelerine kendilerinin izin verdiğini söylemişti
    Cevapla
  • Kadir 1 hafta önce Şikayet Et
    Aybabada Feyyaz da boş çıktılar bir katkı sağlaması kar abilik ve toparlayıcı lik yapamadilar bence bunlarında görevlerine son verilmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR