İlhan Palut'tan sürpriz Beşiktaş yanıtı

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Beşiktaş'tan teklif alıp almadığıyla ilgili soruya, "Beşiktaş'la maçımız var. Sadece Rizespor'un Beşiktaş deplasmanında nasıl başarılı olacağına bakıyoruz, günün konusu bu." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.05.2024 18:53 GÜNCELLEME 01.05.2024 18:53 Beşiktaş
İlhan Palut'tan sürpriz Beşiktaş yanıtı
İlhan Palut'tan sürpriz Beşiktaş yanıtı

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Çaykur Rizespor, Beşiktaş'a konuk olacak.

Bu mücadelenin hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor'da teknik direktör İlhan Palut A Spor'un sorularını yanıtladı.

Avrupa hedefi ve Süper Lig'de kalan 4 maça ilişkin konuşan İlhan Palut, "Bunun için oynayacağız. Sezon başında da hep sorarlar, fikstür için ne diyorsunuz, puan olarak ne diyorsunuz diye. İnsan bir maçın yanına 0 puan koyamaz. Kazanmaya gidiyoruz. Belki bugün gücümüz yetmiyor, kırılma anlarına yeniliyoruz. Hedefi söylemiyorum ama kalan 4 maça bu şekilde hazırlanacağız. Her maça tek tek bakacağız. Bugün 4 maçı kazanmamız gerekiyor diye bakmıyorum, cuma günü kazanmamız gerekiyor diye bakıyorum. Bu oyuncularıma da bana da yük." dedi.

Beşiktaş'tan teklif alıp almadığıyla ilgili soruyu da yanıtlayan Palut, "Beşiktaş'la maçımız var. Sadece Rizespor'un Beşiktaş deplasmanında nasıl başarılı olacağına bakıyoruz, günün konusu bu." açıklamasında bulundu.

İlhan Palut ayrıca şunları söyledi:

"Bu iş yükseldikçe zor. Baskı arttıkça zor. Hiçbir göreve talip değilim. Ben talip olmam. Ama en zor görev hangisiyse ben ona hazırım. Kendime güvenim tam. En tepedeki yarışın içindeki olmak istemiyor musunuz diye sorarsanız bundan hiçbir çekincem yok. Böyle söylentiler, konuşmalar insanı gün içindeki heyecanından kopartıyor. Tek sorumluluğum Rizespor'u en başarılı yerde bitirtme adına."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • halil 1 hafta önce Şikayet Et
    35 yıldır futbol izliyorum ilhan palutu hataysporu nasıl bir takım yaptığını gördüm şanmpiyon başakşehiri 5 le mişti bir beşiktaşlı olarak İLHAN PALUTU bjk de görmek isterim müthiş futbol oynatıyor gittigi takımları nasıl adam ettiği ortada HASAN ARAT PALUTU getirsin
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Şerefli şiketaş teklif yapmanın tam zamanı değilmi
    Cevapla
  • Güzel insan 1 hafta önce Şikayet Et
    gerçekten adamsın İlhan palut seni seviyoruz inşallah kişiliğin hep böyle kalır
    Cevapla
  • Törkiş eyirlayn 1 hafta önce Şikayet Et
    çok çok dinamik ve genç bir teknik adam kesinlikle ligimizde büyük takımlarda görev almalı
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR