Necip Uysal eleştirilere yanıt verdi

Beşiktaş’ın takım kaptanı Necip Uysal, "Kazanırsak 9. kupam olacak. Bu zamana kadar çok maç oynadım. Ama Türkiye’de 100 maç oynasanız 101. maçta hata yapsanız sıkıntı oluyor. Ben bunlarla ilgilenmiyorum. Sosyal medyaya bakmıyorum." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 22.05.2024 20:16 GÜNCELLEME 22.05.2024 20:16 Beşiktaş
Necip Uysal eleştirilere yanıt verdi
Necip Uysal eleştirilere yanıt verdi

Ziraat Türkiye Kupası finalinde yarın saat 20.45’te Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş’ta takım kaptanı Necip Uysal, mücadele öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalar yaptı.

“Taraftarımızı çok üzdük”

Kötü geçen bir sezonun ardından taraftarları mutlu etmek için ellerinde bir fırsat olduğunu belirten Necip, “Yarın bizim için sezonun en önemli maçı. Bu sezon çok kötü bir sezon geçiriyoruz. Taraftarımızı çok üzdük ama yarın elimizde bir kupa var. Bütün arkadaşlarımız bunun bilincinde. Bunun ne demek olduğunu konuştuk. Hafta içinde de iyi bir analiz yaptık yarın az da olsa taraftarımızı sevindirmek istiyoruz. Trabzonspor’a başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Süper Lig’in 37. haftasında Hataysapor ile Tüpraş Stadyumu’nda 2-2 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından tribünlerden gelen destek hakkında ise Necip Uysal, “Taraftarın desteği bize her zaman vardı. Bu da olumlu etkiledi. Yarın da aynı desteği bekliyoruz. Biz de sahada elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz” ifadelerini kullandı.

“Yarın inşallah kazanan taraf biz oluruz”

Tecrübeli oyuncu, 2008’den beri A takımda futbol oynadığını hatırlatarak, “Bu kupa inşallah kazanırsak 9. kupam olacak. Kupalar kazanmak çok güzel. Bu zamana kadar çok maç oynadım. Ama Türkiye’de 100 maç oynasanız 101. maçta hata yapsanız sıkıntı oluyor. Ben bunlarla ilgilenmiyorum. Sosyal medyaya bakmıyorum. Yarın inşallah kazanan taraf biz oluruz” diyerek sözlerini noktalandırdı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 5
  • Gsbjk 3 hafta önce Şikayet Et
    Sen futbolcu falan değilsinki,topu sağa sola bide geriye atmasını biliyoson bazen onuda beceremiyosun hatandan bıktı bjk liler gitmesinide bilmiyosun
    Cevapla
  • İsi 3 hafta önce Şikayet Et
    Sen devam et koçum. Senin gibilere ihtiyacı var futbolun ve takımın
    Cevapla
  • can 2 hafta önce Şikayet Et
    sizin gibi taraftar olmaz futboldan anlamayan beceriksizi övmeyin
    Cevapla
  • Sancaktepeli 3 hafta önce Şikayet Et
    senin hiçbir şeye cevap vermeye hakkın yok. ben bildim bileli Beşiktaş'ta top oynuyorsun ne bir adım ileri gittin ne bir adım geri gittin. ya çok kabiliyetsizsin ya da tembelsin.
    Cevapla
  • Erhan 3 hafta önce Şikayet Et
    süper karakterli vasat futbolcu
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR