Rıdvan Yılmaz'ın menajerinden transfer açıklaması

Transferde adı Beşiktaş ile anılan Rangers'ın sol beki Rıdvan Yılmaz'ın siyah beyazlı takıma döneceği ileri sürüldü. Rıdvan Yılmaz'ın menajeri Necdet Ergezen, iddialar üzerine futbolcusunun kariyer planlamasıyla ilgili bir açıklama yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 11.06.2024 09:54 GÜNCELLEME 11.06.2024 10:18 Beşiktaş
Rıdvan Yılmaz'ın menajerinden transfer açıklaması
Rıdvan Yılmaz'ın menajerinden transfer açıklaması

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Rıdvan Yılmaz'ın siyah beyazlı takıma geri döneceği iddialarına futbolcunun menajeri Necdet Ergezen'den yanıt geldi.

Fanatik Gazetesi'ne konuşan Ergezen, Rıdvan'ın kariyerine Rangers'ta devam ettiğini belirterek, "Rıdvan'ın kariyer planı Avrupa'da devam etmek üzerine. Yakın ve orta vadede Süper Lig'e dönüş planı yok." ifadelerini kullandı.

Rangers ile 2027 yılına kadar sözleşmesi olan 23 yaşındaki futbolcu, 2022'de 4 milyon Euro bonservis bedeliyle İskoç takımına transfer olmuştu.

Geride kalan sezonda 32 maça çıkan Rıdvan Yılmaz, takımına 2 gol, 1 asistlik skor katkısı sağladı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Doğu-Batı 1 ay önce Şikayet Et
    Avrupa şampiyonasında Milli Takım kadrosunda Samet Akaydın olacağına Rıdvan ve Cenk Özkaçar olsaydı daha mantıklı olurdu. Dün akşamki mağlubiyetin baş mimarlarından biridir Samet.
    Cevapla
  • ABDULLAH 1 ay önce Şikayet Et
    fanatik ve fotomaç haberinde 38 yaşındayım 1 tane doğru haberini görmedim
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR