Beşiktaş'ta stat çalışması başladı!

Beşikltaş Kulübü'nün iç saha müsabakalarını oynadığı Tüpraş Stadyumu’nda, saha zemini yenileme çalışmaları başladı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.06.2024 18:17 GÜNCELLEME 20.06.2024 18:17 Beşiktaş
Beşiktaş'ta stat çalışması başladı!
Beşiktaş'ta stat çalışması başladı!

Beşiktaş'ta yeni sezon öncesi Tüpraş Stadyumu'nun saha zemini yenileme çalışmaları başladı. 2023-24 futbol sezonunun ardından bir dizi konsere ev sahipliği yapan Tüpraş Stadyumu’nda eski çimler kaldırıldı. Yüzey temizleme ve kumlama işlemleri devam eden saha zeminine daha sonra hibrit çim serileceği açıklandı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • akif 3 ay önce Şikayet Et
    parasız yönetim istemiyoruz istifaaaa
    Cevapla
  • akif 3 ay önce Şikayet Et
    parasız yönetim istemiyoruz istifaaaa
    Cevapla
  • Cahillik mi ?? 3 ay önce Şikayet Et
    almanya'da 3. ligte oynayan bir takımın şehrinde yaşıyorum ve yaklaşık 10 seneden beri aynı zeminde oynadıklarını biliyorum çünkü çoğu gencimiz altyapısında. ve bu zemin çoğu süper lig stadı zemininden yüz katı daha iyi.
    Cevapla
  • Vatandaş Rıza 3 ay önce Şikayet Et
    aynen cahil çok her sene çim kalkacağını sanan cahil. zeminin altını doğru düzgün yapmazsan her sene 2 kere çim degisir çünkü. yoksa çim uzun yıllar sağlam kalir
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Ortalık cahil kaynıyor. Amatörlerde bile zemin her sene kalkar yenisi serilir. sezon devam ederkende belirli çalışmalae devam eder. Nerde görülmüş yıllarca aynı zeminde oynandığı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR