Beşiktaş'tan Cenk Tosun açıklaması

Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar, siyah beyazlı takımla sözleşmesi sona eren Cenk Tosun ile yapılan görüşmelerdeki son durumu açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 29.06.2024 17:54 GÜNCELLEME 29.06.2024 18:46 Beşiktaş
Beşiktaş'tan Cenk Tosun açıklaması
Beşiktaş'tan Cenk Tosun açıklaması

Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar, siyah beyazlı takımın transfer gündemine dair önemli açılamalar yaptı.

A Spor'a konuşan Mete Vardar, sözleşmesi sona eren Cenk Tosun ile yapılan görüşmelerdeki son durumu anlatırken, Galatasaray ile oynayacakları Süper Kupa maçını hangi statta oynamak istedikleri yönündeki soruya da yanıt verdi.

Mete Vardar'ın açıklamaları şöyle:

"VAN BRONCKHORST, BEŞİKTAŞ'A ÇOK FAZLA KATKI SAĞLAYACAKTIR"

"Çok yoğun bir trafikteyiz. Özellikle başkanımız devamlı yolculuklarda. Tüm yönetim çok ciddi bir çalışma içerisindeyiz. Van Bronckhorst'un Beşiktaş'a çok fazla katkı sağlayacağını düşünüyorum. Hocamız kendi seçtiği ve arzu ettiği yardımcı hocası var. Bizim kulübümüzün çok önemli bir bireyi olan Serdar Topraktepe de yardımcısı oldu. Bu hafta kondisyoner ve kaleci antrenörü takviyeleri de yaptı teknik heyete. İyi bir ekip oluyoruz, bunu Futbol takımıyla tamamlayıp lige başlamak istiyoruz.

"SÜPER KUPA ATATÜRK OLİMPİYAT STADI'NDA OYNANMALI"

"Süper Kupa'nın oynanacağı yer belirlenmedi ama ben Atatürk Olimpiyat Stadı'na önem vermemiz gerektiğini düşünüyorum. O stadın futbolla ilgili görsel güzelliğinin çok güzel olduğunu Trabzonspor ile oynadığımız kupa finalinde gördük. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nu hep sıcak tutmamız lazım. İki İstanbul takımının oynayacağı maçta başka bir şehre gitmenin güvenlik açısından da doğru olmayacağını düşünüyorum."

"19 YABANCIDAN GİDECEK OLANLAR 10 GÜN İÇİNDE BELLİ OLACAK"

"1 Temmuz'da Ümraniye'de hazırlıklara başlıyoruz. 10 Temmuz'da Slovenya'da olacağız. 19 yabancımız var. Kimler kalacak kimler gidecek bu 10 gün içinde belirlenmesi açısından çok önemli. Slovenya'da Dinamo Zagreb, Shakhtar Donetsk ve Graz ile hazırlık maçları oynayacağız"

"RAFA SILVA ÇOK BÜYÜK BİR YETENEK VE ÖNEMLİ BİR KARAKTER"

"Rafa Silva bütün dünya otoritelerinin çok beğendiği bir oyuncu. Türkiye'ye bence önemli bir karakter aldık. Çok büyük bir yeteneğin dışında, çok da önemli bir karakter kazandırdık. Paulista, Beşiktaş'a hırsı, enerjisi ve futbol bilgisiyle çok şeyler katacaktır. Geldiğimizden bu yana ilk 11'de oynayacak 5 oyuncu aldık. Muhakkak takıma katkı sağlayacak 1-2 oyuncu daha alacağız."

"ÇOCUKLARIM BANA TALISCA VE DI MARIA'YI SORUYOR"

"Çocuklarım bana 'Baba Talisca gelecek mi, Di Maria gelecek mi?' diye soruyor. Ben de onlara Semih'i anlatıyorum. Benim için işin bu tarafı daha önemli."

"CENK TOSUN'UN DURUMU EURO 2024'TEN SONRA BELLİ OLACAK"

"Cenk Tosun'a karakter, tecrübe ve yetenek olarak çok fazla bir şey söylememe gerek yok zaten herkes biliyor. Sözleşme konusuna gelirsek... EURO 2024 sonrasında, ondan öncesinde de başkanımız ve hocamızla beraber bir değerlendirme yapılacaktır. Bununla ilgili süreç olumlu veya olumsuz bir noktaya gelecektir. İnşallah bu konu iki taraf için de hayırlı bir noktaya gelir."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Misafir 2 gün önce Şikayet Et
    cenkin yerinde olsam doğru Arap ülkelerinden birine giderim, tonla para kaldırır jübile öncesi
    Cevapla
  • Futbolsever 2 gün önce Şikayet Et
    Cenk hakkı olanı istedi ve maymun iştahlı olmadı bir yıldır hiçbirşey yapmayan ve katkı sağlamayan adama 2.5 milyon euro verirken Cenk gibi bir oyuncuya ki ülkede bir benzeri daha yok 40-45 milyon TL yiok görüyörsun Emeğe saygı ya sonra takım neden başarısız Futbolcunun hakkını vereceksin özellikle Türk olanının
    Cevapla
  • Hakan E. 6 saat önce Şikayet Et
    Tosun Paşa, hep Beşiktaşı düşündü, Mağden Beşiktaşlı yöneticiler senin kıymetini bilmedi , acaba şahsi cıkarkarlarına uymadı diye düşünmüyor değilim. Bu sene kendini düşün. Beşiktaşın Kartalı. Seni çok seviyorum.
    Cevapla
  • Ali aksoy 2 gün önce Şikayet Et
    Annesi alman,babası türk sol kanattan bir fil kuvvetiyle orta sahaya dalişı,aynisını avusturya karşısinda görmeyi arzu ediyorum.Kardeşim...yildiz!
    Cevapla
  • Kartal 1 2 gün önce Şikayet Et
    Cenk tosunun bir faydası olmadı bu sene, beşiktaşa, milli maçta gol attı, umarım araplara yada Avrupa amerika ya gider, yönetim çebiyi arattı, as oyuncuları kadro dışı bıraktı aybaba gelir gelmez, takım darma duman oldu, bakalım kurabileceklermi yeniden, verem ettiler taraftarı
    Cevapla
  • Hakan E 6 saat önce Şikayet Et
    Beşiktaşı Tosun Paşası. Allah Tosun Paşadan razı olsun. Bu sene Beşiktaş’ta kimse iyi değildi ki . Ben Tosun Paşamızı çok seven Beşiktaşlılardanım. Yaşı arttı , bu kaliteli 26 yaşında oyuncu 30 milyon Euro eder. Tosun Paşayı alırken sadece 10 oynarsa kendini çıkarır diye düşünmek gerek.
    Cevapla
  • Ali aksoy 2 gün önce Şikayet Et
    Tosun'num benim, milyonlarca kişiyi attigi golle sevincini arttırdı,teşekkürler sana.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR