Gedson Fernandes rövanş için umutlu

Beşiktaşlı futbolcu Gedson Fernandes, "Kendi sahamızda taraftarlarımızın desteğiyle turu geçeceğimize inanıyorum" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 23.08.2024 00:45 GÜNCELLEME 23.08.2024 00:45 Beşiktaş
Gedson Fernandes rövanş için umutlu
Gedson Fernandes rövanş için umutlu

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Lugano ile İsviçre'de 3-3 berabere kalan Beşiktaş'ta orta saha oyuncusu Gedson Fernandes, İstanbul'da turu geçeceklerine inandığını söyledi.

Karşılaşmada attığı 2 golün ardından maç sonunda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Portekizli futbolcu, "Aslında bu maçta iyi oynadık ama istediğimiz sonucu alamadık. Kazanmak için her şeyi yaptık. Haftaya ikinci maçta tur için elimizden geleni yapacağız. Hocayla özel bir şey konuşmadık. Hepimiz rolümüzü biliyoruz. Ne yapacağımı biliyordum. İki gol için mutluyum ama takımın gösterdiği reaksiyon ve oyun daha önemli. İkinci maçta her şeyi yapacağız. Taraftarlarımız bu atmosferi bize her maç yaşatıyor. Biz de maçın önemini biliyoruz. Kendi sahamızda taraftarlarımızın desteğiyle turu geçeceğimize inanıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR