Beşiktaş iki eksikle Sivasspor karşısında

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında yarın Net Global Sivasspor'u konuk edecek olan Beşiktaş'ta iki futbolcu kadroda yer almayacak.

ABONE OL
GİRİŞ 31.08.2024 10:46 GÜNCELLEME 31.08.2024 10:46 Beşiktaş
Beşiktaş iki eksikle Sivasspor karşısında
Beşiktaş iki eksikle Sivasspor karşısında

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında yarın Net Global Sivasspor'u konuk edecek.

Tüpraş Stadı'ndaki mücadele saat 21.45'te başlayacak. Karşılaşmayı hakem Direnç Tonusluoğlu yönetecek.

Ligde 3. haftayı bay geçen siyah-beyazlı ekip, geride kalan 2 maçtan da galibiyetle ayrıldı. Açılış karşılaşmasında Samsunspor'u deplasmanda 2-0 mağlup eden Beşiktaş, taraftarı karşısında çıktığı ilk maçta da Antalyaspor'u 4-2 yenmeyi başardı.

Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan ve uzun süre takımdan ayrı kalacak Necip Uysal, yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek. Çocuğunun rahatsızlığı nedeniyle izinli olan Vincent Aboubakar'ın da karşılaşmada görev alması beklenmiyor.

Öte yandan siyah-beyazlı takımın yeni transferi Felix Uduokhai, Sivasspor maçında görev alması halinde ilk kez Beşiktaşlı taraftarların karşısına çıkacak.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • Name 2 hafta önce Şikayet Et
    bunlar eksik değilki topçuda değil eksikten saymayın kazançtan sayın
    Cevapla
  • Dursun 2 hafta önce Şikayet Et
    Bu Sivas bize hep ters geliyor. Bu sefer de bir sürpriz yaparsa şaşırmam
    Cevapla
  • Hakiki1903 2 hafta önce Şikayet Et
    Abubakar zaten kadrosunda düşünülmüyor, beyfendi nereye giderse gitsin eğer kendi gitmezse zaten bir daha para da kazanamaz Menajer kazığı yedi haberi yok, aklını kullanıp arabistana gitseydi 36 yaşına kadar para kazanırdı şimdi dimyata Perinçek giderken evdeki bulgurdan olacak aklı fikri 3 milyon da
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR