Immobile'ye kırmızı kart çıkmalı mıydı?

Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş, sahasında Sivasspor'u 2-0 mağlup etti. Karşılaşmaya damga vuran olaylardan biri Immobile ile Manaj arasında yaşanan pozisyon oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 02.09.2024 11:58 GÜNCELLEME 02.09.2024 12:06 Beşiktaş
Immobile'ye kırmızı kart çıkmalı mıydı?
Immobile'ye kırmızı kart çıkmalı mıydı?

Beşiktaş hem ligde hem de Avrupa'da yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Siyah-beyazlılar Süper Lig'in 4. haftasında konuk ettiği Sivasspor'u 2-0 yendi.

Kartal'ın golleri; Immobile ve Fernandes'ten geldi. Ancak maça damga vuran pozisyon Immobile ile Rey Manaj arasında yaşandı.

Karşılaşmanın henüz başında İtalyan golcü, rakibi ile girdiği ikili mücadelede faul yaptı ve hakem Direnç Tonusluoğlu tarafından sarı kart ile cezalandırıldı.

Sivasspor cephesi bu pozisyonda kırmızı kart itirazlarında bulundu.

Maçın ardından hakem hocaları pozisyonu yorumladı. İşte o değerlendirmeler...

Ahmet Çakar: Immobile, Sivassporlu oyuncunun ensesine ve boynuna tokadını vuruyor. Hakem sarı kartla geçiştiriyor. VAR hakemi uyarmıyor. Cesur Türk hakemleri görmek istemedi. Maçın başında Beşiktaş 10 kişi kalmaktan kurtuldu.

Erman Toroğlu: O pozisyonda kırmızı çıkmaz, ağır olur. Herkes birbirini kovalıyor, Immobile atılsın öyle gidelim şampiyon olalım. Biz iyi oynayalım diyen yok.

Fırat Aydınus: Manaj'ın tahriği var. Sarı karta VAR karışamaz. Kırmızı da çıksa VAR karışamazdı. Hakem burada yorumunu sarıdan yana kullandı. Sınırda bir hareket. Ben de sarıyı destekliyorum.

Bahattin Duran: Manaj'ın ilk yaptığı hareketin cezası sarı kart. Immobile, Manaj'ın baş ve boyun bölgesine ellerine bastırıyorsa kırmızı kart.

Deniz Çoban: Ben burada gaddarlık görmüyorum. Beline sarılan Manaj'a tepki için Immobile döndü ve iki eliyle boynundan tutup yere ittirdi. Bunun cezası sarı kart.

Bülent Yıldırım: Bir aşırılık göremedim. Hakem pozisyonu görmüş ve hakemin kararı yeterli. Sarı kart doğru.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • Hasan 2 hafta önce Şikayet Et
    Ahmet Çakar dışında diğer eski hakemler sarı normal, kırmızı ağır olur diyor. Ahmet Çakar bir göz doktoruna gitse iyi olur. Ama görüyorsa Beşiktaşa sanki düşmanmış gibi davranıyor.
    Cevapla
  • karate 2 hafta önce Şikayet Et
    şimdiden hedef göstermeler başladı, adam penaltıyı bile vermedi var olmasa gitmiştik , muçiye adam çifte daldı faul bile vermedi :)) rafa zaten her maç tekme yiyor faul için de değil , adamı bezdirmek için tekmeliyorlar.
    Cevapla
  • sana ne 2 hafta önce Şikayet Et
    yok kırmızı yetmez galaxy kart verin
    Cevapla
  • Yarkan 2 hafta önce Şikayet Et
    Sarı kartı hakketmişler manaj ve immo
    Cevapla
  • misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    aynı hareketi ıcardi yapsaydı erman toroğlu ortalığı yandın yerine çevirmişti bu sezon f.bahçe ve bjk şa yapılan lehine hatalara toleranslı
    Cevapla
  • Hasan 2 hafta önce Şikayet Et
    Aklıma ilk gelen geçen sene barışın rakip takim oyuncusuna dirsegiyle kafasına gaddar ca vurduğu pozisyon geliyor mesela sen bana bu sene fenere tolerans gösterdikleri sadece 1 pozisyon söyle sana 3 saat te tüm maçları tekrar izlemen için zamanda veriyorum 1 pozisyon yazamazsın yalancı iftiracı arsız algici birisindir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR