Ajax öncesi Beşiktaş'tan taraftarına uyarı!

Beşiktaş, Ajax maçında deplasman tribününde bir olay olması halinde bir sonraki deplasmanda taraftarının tribünde yer alamacağını açıkladı ve taraftarını uyardı.

ABONE OL
GİRİŞ 25.09.2024 10:29 GÜNCELLEME 25.09.2024 10:29 Beşiktaş
Ajax öncesi Beşiktaş'tan taraftarına uyarı!
Ajax öncesi Beşiktaş'tan taraftarına uyarı!

UEFA Avrupa Ligi'nde Ajax ile karşılaşacak Beşiktaş, taraftarına uyarıda bulundu.

Beşiktaş'ın açıklaması şu şekilde:

"UEFA, geçtiğimiz sezon UEFA Konferans Ligi'nde KF Tirana ile deplasmanda oynadığımız müsabakada meydana gelen tribün olayları nedeniyle kulübümüze deplasmandaki Avrupa kupası maçlarımız için taraftarlarımıza bilet satışına yasak getiren bir ceza vermişti. Söz konusu ceza daha sonra girişimlerimiz neticesinde 8 Ağustos 2025 tarihine kadar denetimli serbestliğe çevrilmişti.

Ajax ile oynayacağımız maçta tribün olayları meydana gelmesi halinde bir sonraki deplasmanda oynayacağımız UEFA Avrupa Ligi maçında taraftarlarımız deplasman tribününde yer alamayacaktır.

Kulübümüzün maddi manevi zarara uğramaması ve taraftarlarımızın gelecekteki deplasman maçlarımızda tribünlerde yer alabilmeleri adına tribünde meşale yakılmamasını ve sahaya herhangi bir yabancı madde atılmaması hususlarını önemle hatırlatırız.

Taraftarlarımızdan maçın ilk düdüğünden son düdüğüne kadar sadece takımımızı desteklemelerini rica ederiz."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR