Wesley Sneijder'den Beşiktaşlı isme olay sözler: Kendinden utanmalı

Eski futbolcu ve yorumcu Wesley Sneijder, Ajax'ın sahasında Beşiktaş'ı 4-0 mağlup ettiği maçı değerlendirdi. Sneijder, Beşiktaşlı Artur Masuaku'nun da performansını eleştirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.09.2024 11:08 GÜNCELLEME 27.09.2024 11:49 Beşiktaş
Wesley Sneijder'den Beşiktaşlı isme olay sözler: Kendinden utanmalı
Wesley Sneijder'den Beşiktaşlı isme olay sözler: Kendinden utanmalı

Hollanda futbolunun önemli isimlerinden olan ve Galatasaray'da iz bırakan futbolcular arasında yer alan Wesley Sneijder, UEFA Avrupa Ligi'nde dün oynanan Ajax-Beşiktaş maçını değerlendirdi.

Ziggo Sport'da mücadeleyi değerlendiren Hollandalı efsane, toplu ve topsuz oyunda güçlü bir Ajax gördüğünü belirterek, "Ajax beni olumlu anlamda şaşırttı" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Sneijder aynı yayında konuşan Ronald de Boer'un "Ajax, kompakt oynayan Go Ahead Eagles maçında çok sorun yaşadı. Beşiktaş da kompakt oynadı. Birkaç gün arayla Ajax'ın bu kadar farklı olmasını şaşırtıcı buluyorum. Beşiktaş'ın daha iyi bir takım olmasını bekliyorsunuz ama Ajax 10 kat daha iyi oynadı" sözlerine katılmadığını dile getirdi.

Sneijder, Beşiktaş'ın ikinci yarıda kağıttan bir ev gibi çöktüğünü ve Ajax'ın geniş alanlar bulduğunu söyledi.

"FİTZ-JİM MAÇIN ADAMIYDI"

"Maç 6-0, 7-0 bitebilirdi" diyen Sneijder, Fitz-Jim'e ayrı bir parantez açarak "Harika oynadı. Bu gece yaptığı her şey muhteşemdi. Benim için gerçekten maçın adamıydı" sözlerini sarf etti.



"MASUAKU KENDİNDEN UTANMALI"


Eski Galatasaraylı, son olarak da Beşiktaş'ın tecrübeli sol beki Arthur Masuaku'nun performansına değindi.

Masuaku'nun maç boyunca kötü bir görüntü verdiğini söyleyen Hollandalı, "Kendinden utanmalı. Sanırım yarın Giovanni van Bronckhorst tarafından uyarılacaktır" şeklinde konuştu.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 22 TÜMÜ
  • kemal 5 saat önce Şikayet Et
    korkak futbolun sonucları budur rakip kim olursa olsun sert oynayacaksın ama kart görmeden korkak oynarsan yeteneklerinde kaybolur basit takım haline dönüşürsün dün bjk bunu yaşadı mustafa hekimoğlu kimki bu takımda forvet oynuyor semih kimki bu takımda forvet oynuyor böle saçmalık olamaz çoluk cocuk takımımı bu takım
    Cevapla
  • Ustad 7 saat önce Şikayet Et
    CVB nereli? Hollandalı, Ajax nerenin takımı Hollanda'nın. Eee daha ne bekliyorsunuz?.. CVB öyle bir kadroyla çıktı ki evlere şenlik. Beşiktaşın hiçbir bölgesinde hayat yoktu. CVB böyle bir kadroyla çıkarak rakibin işini iyice kolaylaştırdı. Yapacak bir şey yok önümüzdeki maçlara bakacağız!..
    Cevapla
  • Hasan Dipci 9 saat önce Şikayet Et
    Beşiktaş dün tanınmaz haldeydi.Kaptan kaleci.Mert Avrupa maçında çok basit hatalar yapıyor.2 gölde topa vuruyor orta sahayı top geçmiyor.Defans evlere şenlik.orta saha evlere şenlik sol kanat yol geçen hanı sağ kanat yol geçen hanı.Adamlar her taraftan geldiler.Teknik heyet rakibi iyi etüd edememiş rakibin maçlarını seyretmemiş Teknik heyet rakibin her maçını seyretseydiler .
    Cevapla
  • Hasan Yakup 10 saat önce Şikayet Et
    BEŞİKTAŞ BU OLAMAZ SAĞ KANATTA SOL KANAT VE ORTA SAHA YOL GEÇEN HANI ADAMLAR SAĞ KANATTAN SOL KANATTAN VE ORTA SAHADAN YOL GEÇEN HANI GİBİ GELDİLER BEŞİKTAŞ'TA PRES YAPAN OYUNCU YOK PAULİSTA,ONANA,MASAUKO VE DİĞERLERİ ÇOK KÖTÜYDÜLER.Ben bir Beşiktaşlı olarak çok üzüldüm.Besiktaşı tanıyamadım.Besiktaş Eyüp maçında,da çok kötüydü.Kaleci Mert sen bu takımın kaptanısın ama takımı yönetemiyor
    Cevapla
  • Samimiyet 11 saat önce Şikayet Et
    Bjk çok efendi bir takım, Ajax sı hiç rahatsız etmedi. oldukça sessiz di.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR