Mert Günok: Bugün çığrımdan çıktığım

Beşiktaş kaptanı Mert Günok, "Tabiri caizse bugün çığrımdan çıktığım için penaltı kararına tepki gösterdim ve sarı kart gördüm. Bazen sabrımızın taştığı anlar oluyor." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 30.09.2024 22:58 GÜNCELLEME 30.09.2024 22:58 Beşiktaş
Mert Günok: Bugün çığrımdan çıktığım
Mert Günok: Bugün çığrımdan çıktığım

Trendyol Süper Lig’de Beşiktaş, Kayserispor’a konuk oldu. Beşiktaş maçı 3-0 kazandı.

Maçın ardından Beşiktaş oyuncuları Mert Günok ve Emirhan Topçu açıklamalarda bulundu.

Mert Günok maç sonunda; “İlk yarıda istediklerimizi yaptığımız söylenemez. Çoğu zaman gereksiz top kayıpları yaptık. İkinci yarıda bizim baskımızı artırarak yarattığımız bir golle kilidi açtık. 3-0’lık maç sonunda ben genelde röportaja gelmem. Siz de istemezsiniz herhalde. Röportajlarımda hiç konuşmadım daha önce. Beşiktaş’ımıza karşı çok kolay fauller. Çok net bir penaltımızın es geçilip aleyhimize rahatlıklar verilmesi oldu.“ sözlerini sarfetti.

Beşiktaş kaptanı sözlerinin devamında; “Farklı farklı yorumlar genelde bize karşı oluyor. Kulüp olarak efendi duruşumuzu bozmamaya çalışıyoruz. Çok sinirlenen biri değilim. Rakibe hiçbir zaman saygısızlığım olmamıştır. Tabiri caizse bugün çığrımdan çıktığım için penaltı kararına tepki gösterdim ve sarı kart gördüm. Bazen sabrımızın taştığı anlar oluyor. Ben buradan takım kaptanı olarak konuşmak istedim.” dedi.

Emirhan Topçu ise açıklamasında; “Biz buraya kazanmaya geldik. 3 puanı aldık. İçeride Dışarıda kazanarak devam etmek istiyoruz. Mutluyuz.“ dedi.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Kul insan 2 saat önce Şikayet Et
    İspanya futbolu ve Arjantin futbolu neden başarılı diye sorarsanız iddia ediyorum sabırlı oldukları, öfke patlaması olmadığı, nefes alıp verme tekniği var birde öz güven olduğu için diyebilirim.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR