Van Bronckhorst, Frankfurt maçı öncesi yine şaşırtabilir!

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Eintracht Frankfurt maçı öncesi açıklamalar yaptı. Hollandalı çalıştırıcı, yarınki mücadeleye sürpriz bir kadro ile çıkabileceklerinin sinyalini verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 02.10.2024 15:24 GÜNCELLEME 02.10.2024 16:30 Beşiktaş
Van Bronckhorst, Frankfurt maçı öncesi yine şaşırtabilir!
Van Bronckhorst, Frankfurt maçı öncesi yine şaşırtabilir!

UEFA Avrupa Ligi'nin lig aşamasında Beşiktaş, ikinci karşılaşmasında yarın sahasında Eintracht Frankfurt'la karşılaşacak.

Karşılaşma öncesinde siyah-beyazlılarda teknik direktör Giovanni van Bronckhorst soruları yanıtlıyor.

Hollandalı teknik adam, Ajax maçında olduğu gibi yarınki mücadelede de sürpriz bir kadro ile mücadele edebileceklerinin sinyalini verdi.

Giovanni van Bronckhorst'un açıklamaları şöyle:

"Avrupa Ligi'nde 2. maçımızı oynuyoruz. Evimizdeyiz. Geçen haftadan reaksiyon vermemiz gereken bir maç. Ligde bir reaksiyon verdik. Bir turnuva oynuyoruz ve kazanmamız lazım. İç sahada taraftarlarımızla bu kolay. Rakibimiz sezona iyi başladı. Koşan bir takım. Turnuvadaki en güçlü takımlardan birine karşı oynayacağız. İyi bir maç oynayıp puanlar almayı umuyoruz."

"Ligde çok maç oynadık. Bir beraberlik haricindeki hepsini kazandık. Bizim sadece kendi yarattığımız fırsatlara, savunmamıza odaklanmamıza gerekiyor. Hakemler ve VAR kararları veriyor. Bazen bu kararlara katılmıyoruz ama saygı göstermemiz lazım. Ligde iyi oyunumuza devam ediyoruz. Yarın da kazanmamız gerekiyor çünkü kayıpla başladık. Yarın ikinci maçı oynayacağız ve puanlar için savaşacağız."

"GEÇEN HAFTA BENİM İÇİN SÜRPRİZ OLMADI"

"Daha önce de söylemiştim, sizin ve benim için sürpriz bir kadro olabilir. Önemli olan mental ve fiziksel olarak hazır olmak. Oyuncularla görüşüyorum. Pazartesi günü oynadığımız maçta iyi performans gösteren ve iyi idman yapan oyuncuları tercih ettik. Geçtiğimiz hafta sürpriz bir takım olmadı benim açımdan. Ajax maçında istediğimiz sonucu alamadık. Analiz ettik ve neler yapabileceğimize baktık. Sonrasında Kayserispor maçına hazırlandık. O maçın ardından da Frankfurt karşılaşması için de aynı şekilde hazırlandık."

"Salih bu takımda çok süre aldı. Geçtiğimiz sezon da takım için çok önemli bir oyuncuydu. Performanslara göre oyuncuları tercih ediyorum. Orta sahada çok fazla seçeneğimiz var. Bizim için güçlü bir bölge orası. Çok fazla oyuncumuz var. Rotasyon yapmayı her zaman düşünüyorum çünkü buna ihtiyacımız var. Salih de bu oyunculardan biri."
 

"NEYSE Kİ KAYBETTİĞİMDEN DAHA ÇOK FİNAL KAZANDIM"

İskoç ekibi Rangers'ı çalıştırdığı dönemde Eintracht Frankfurt'a karşı Avrupa Ligi'nde oynadığı finalle ilgili soruya Giovanni van Bronckhorst, "Frankfurt'la bir geçmişim var, Rangers'la final oynadım ve kaybettim. Futbol bu. Neyse ki kaybettiğimden daha çok final kazandım. Franfurt da o dönemden sadece 1-2 oyuncuya sahip. Ben her maçımı kazanmak isterim. Şu anki takımımıza odaklanıyorum ve hazırlanıyorum." şeklinde yanıtladı.

Kayserispor maçında attığı golden sonra bir sakatlık yaşayan Gedson Fernandes'in durumunu iyi olduğunu aktaran van Bronckhorst, "Kadroda. Antrenmanını yaptı bugün. Fiziksel olarak bir sorunu yok. Golden sonra aldığı darbeyi gördüm. Daha ciddi bir şeyi olmaması bizim için çok güzel. Yarın için bizimle olması önemli." açıklamasında bulundu.

"SEMİH KILIÇSOY SEBEBİNİ KENDİ BİLİYOR"

Semih Kılıçsoy'un aldığı dakikalarla ilgili van Bronckhorst, "Semih Türkiye'nin sahip olduğu en iyi yeteneklerden biri. Kendisiyle ilgili çok fazla enerji harcıyorum ve onunla sürekli konuşuyorum. Sebebini kendisi biliyor ve bu benim için çok önemli." ifadelerini kullandı.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Ali 2 saat önce Şikayet Et
    Bu kupa daha mı zor. Galatasaray. Fener uyduruk takımlarla oynuyor. Beşiktaş Ajax, Franfurt :-)
    Cevapla
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    bu sefer 8-0 mi yenilecek? öyle bir sürpriz beklenir
    Cevapla
  • yani 3 saat önce Şikayet Et
    gençlerle çık hoca, sanki kupayı alcaz, bari lige asılalım...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR