Beşiktaş cephesinden çok sert açıklama! 'Bunu yapan vatan hainidir'

Beşiktaş Asbaşkanı Onur Göçmez, geçtiğimiz günlerde yayılan "Semih Kılıçsoy'un, burada ne işi var! Kendi takımında oynamıyor" ifadelerinin yer aldığı videoya sert tepki gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 11.10.2024 19:44 GÜNCELLEME 11.10.2024 21:10 Beşiktaş
Beşiktaş cephesinden çok sert açıklama! 'Bunu yapan vatan hainidir'
Beşiktaş cephesinden çok sert açıklama! 'Bunu yapan vatan hainidir'

Beşiktaş Asbaşkanı Onur Göçmez, gündeme dair açıklamalar yaptı. Semih Kılıçsoy ile ilgili çıkan video hakkında sert ifadeler kullanan Göçmez, Gaziantep maçının gözlemcisi hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

A Spor'a konuşan Onur Göçmez şu ifadeleri kullandı:

"GÖZLEMCİLERDE EGO, İŞ BİLMEZLİK VAR"

"Biz Antep maçını değerlendirdiğimizde, bir kere gözlemci raporuna göre karar veriliyor, kurullar, gözlemci raporuna göre karar veriyor. Oradaki insanlar, oradaki örneklere göre karar veriyor. Oynanan bir maçta, ben sizi ittirdim, vurdum size, siz kalktınız, siz de bana vurdunuz, kim atılır, ikimiz de atılırız. Gözlemci raporuna göre, karşılıklı bir münakaşa var. Bu bir sonuç. Gözlemci yapısıyla ilgili ciddi sorun var. Gözlemciler Türk futbolunun görünmeyen geriye gitme nedenlerinden biri olabilir. Bu işi iyi yapanlar var ama ben 8 yıldır bu sporun içerisindeyim. Fıtrat hep aynı, hiçbir şey değişmiyor. Gözlemcilerde ego, iş bilmezlik var."

"HOCAMIZ SÜREKLİ TACİZ EDİLDİ"

"Gaziantep maçında hocamız sürekli taciz edildi. Serdar Hocamız işi dengelemek için devreye girdi. Raporlarda yok, soyunma odasında karşılıklı itişme kakışma var. Serdar Hoca'nın aldığı cezayı reddetmiyorum, adalet varsa, diğer hocanın da iki maç alması gerekiyor. Eğer o da iki maç alırsa, tartışacağımız konu, neden böyle olduğuydu. Biz bununla hep karşılaşıyoruz."

"BENCE DE LİG BİTMEZ"

"Divanda arkadaşımız konuşma yapıyor, ceza alıyor, onu takip ediyorsun. Geçen seneden beri, 'Lig bitmeyecek, burada maç yönetemezsin' şeklinde açıklama yapılıyor ama ceza yok! Bu gözlemcilerin raporları bu şekilde devam ederse, bu lig bence de bitmez. TFF başkanının cesur bir kimlik mesajı veriliyor. Ben daha cesur olmalarını bekliyorum."

"Beşiktaş başarılı olduğunda oyunlar başlar. Bunlar doğal şeyler önemli olan tepki vermek. Gözlemcilerin kendine gelmesi lazım. Gözlemciler, Türk futbolunun geriye gitmesinin sebeplerinden biri olabilir."

"BUNU YAPAN VATAN HAİNİDİR"

"Geçen bir video çıktı, Semih bizim evladımız. Semih'le alakalı bilerek yapılıyor, bunu yapan vatan hainidir. Bakalım katlanacak mı cezamız! Test edelim. Semih, gelişimini daha tamamlamayan, yolun başında olan bizim geleceğimiz. Bu çocukla ilgili kayıt yapıyorsun ve sosyal medyaya atıyorsun! Bu bir vatan hainliğidir. Bu hiç gündemimizde değil. Buna emniyetin müdahale etmesi gerekiyor."

"BİZ BİR DRAMDAN ÇIKTIK"

"10 ayda 2 kupa aldık. Yapılan operasyonu söyleme açısından söylüyorum, sözleşme fesihleri, direkt satışları ve genç yeteneklerimizi kiralamak için bu transfer döneminde 41 futbolcuya işlem yapmışız. Bunların bir kısmı ayrılmak istedi. 41 futbolcu operasyonu olmuş, devre arasıyla birlikte 12 transfer olmuş. Bir futbol takımın 16-17 takımında direkt 11'e katkı sağlar. Biz bu transfer yapılan 12 kişiden 9-10 tanesi direkt 11'e katkı veriyor. Sıfırdan takım oluşturduk. Bazı tepkiler oldu, bunlar olacaktır. Biz bir dramdan çıktık. Oradaki insanların kötü niyeti yoktu. Karanlıklardan çıktık, aydınlığa doğru gidiyoruz."

"SEMİH İLE HOCAMIZ ARASINDA HİÇBİR SORUN YOK"

"Semih Kılıçsoy, kendini geliştirmek için mücadele veren genç bir arkadaşımız. Çıkar Konya maçında 2 gol atar, her şey dağılır! Bu takımın çok önemli parçası, Türk futbolunun çok önemli parçasıdır. Semih Kılıçsoy, milli takıma gittiğinde rencide eden insanları bulmaktır mücadele. Semih, Ersin, Mustafa, Muçi, çok değerlidir. Bizim futbolcularımızın 19-24 yaş ortalamasında. Semih ile hocamız arasında hiçbir sorun yoktur. Lyon'da gider 11'de oynar, bilemezsiniz! Futbol, 11 kişi oynanmaz. Kadro oluşturulur, derin bir yapımız var. Bir gün Mustafa, bir gün Gedson çıkar. Sakin olmak lazım."

KAYNAK : A Spor
Ahmet Polat Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Ahmet Polat

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da spor editörü olarak meslek hayatını sürdürmektedir.
YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • Serhat 19 dakika önce Şikayet Et
    Herkes fikrini söylemekte özgür. Kendi hocanız oynatmayinca ses yok biri bişe diyince sert tepki. İyice abarttiniz bu Semih olayını olan o çocuğa oluyor. Bjk yöneticileri maalesef sadece konuşuyor takıma katkısı yok
    Cevapla
  • Misafir 38 dakika önce Şikayet Et
    Bu gözlemciler ve hakemlerin değişmesi gerekiyor
    Cevapla
  • Yerli ve Milli 42 dakika önce Şikayet Et
    Asıl varan hainler pilibitmiş yabancıları getirip pırıl pırıl bu TÜRK çocuklarının önünü tıkayanlardır.
    Cevapla
  • Misafir 57 dakika önce Şikayet Et
    Fener in uydu takimi sizin konusmaya hakkiniz yok ! Ne zaman sponsorunuz Koc grubu olmaz , ozaman konusma hakkiniz olur
    Cevapla
  • Taraftar 1 saat önce Şikayet Et
    Vatan kavramı ve mahremiyeti bu kadar basit ve ucuzmu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR