Immobile'ye dev partner! Beşiktaş, eski Barcelonalı'nın peşinde

Devre arası transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Ciro Immobile'yi yedekleyecek kalitede bir forvet partneri arıyor. Rotasını bu doğrultuda Hollanda'ya çeviren Kara Kartal, Luuk de Jong için düğmeye bastı.

ABONE OL
GİRİŞ 15.10.2024 13:40 GÜNCELLEME 15.10.2024 14:02 Beşiktaş
Immobile'ye dev partner! Beşiktaş, eski Barcelonalı'nın peşinde
Immobile'ye dev partner! Beşiktaş, eski Barcelonalı'nın peşinde

Ara transfer döneminde kadrosuna santrfor takviyesi yapmayı düşünen Beşiktaş'ın Hollanda'nın ünlü takımı PSV'de forma giyen Luuk de Jong ile temasa geçeceği öğrenildi.



Mücadele ettiği tüm kulvarlarda başarılı olmak isteyen Siyah- beyazlılar, son maçlarda hücumda üretkenlik noktasında sıkıntılar yaşadı. 

Fotomaç'ın haberine göre, Immobile'yi zaman zaman dinlendirerek maksimum performans almayı hedefleyen Kara Kartal, PSV'de top koşturan ve futbolseverlerin Sevilla ile Barcelona formalarından tanıyacağı deneyimli forvet Luuk de Jong'u transfer için gündemine aldı.



GEÇEN SEZON DA GÜNDEME GELDİ


Deneyimli forvet oyuncusunu geçen sezon da isteyen siyah-beyazlılar, transferi olumlu sonuçlandıramamıştı. Haberde 30 Haziran 2025'e kadar kulübü ile kontratı bulunan 34 yaşındaki Hollandalı golcünün, kendisini memnun edecek bir teklifin gelmesi halinde gelecek önerileri değerlendirebileceği ileri sürüldü

Hollandalı yıldız, kariyerinde Twente, Gladbach, Newcastle, PSV, Sevilla ve Barcelona gibi takımların formasını terletti.

PSV Eindhoven ile sezona iyi bir başlangıç yapan De Jong, 7 maçta 4 gol - 4 asistlik performans sergiledi. 

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • 24 erdoğan 2 saat önce Şikayet Et
    Yabaclari doldur sonra ağla futbolcu yetişmiyor
    Cevapla
  • kılçık 3 saat önce Şikayet Et
    niye alıyorsunuz ki? immobile iyi penaltı atamıyor mu?
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR