Hasan Arat'tan Beşiktaş taraftarına müjde!

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, bilet fiyatlarında lise ve üniversiteli öğrencilere indirim yapılacağını açıkladı. Arat, pazar günü oynanacak Konyaspor maçında taraftarları bir forma sürprizinin beklediğini duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 15.10.2024 18:45 GÜNCELLEME 15.10.2024 18:51 Beşiktaş
Hasan Arat'tan Beşiktaş taraftarına müjde!
Hasan Arat'tan Beşiktaş taraftarına müjde!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Tüpraş Stadyumu'nda restoran açılışına katıldı. Açılış sonrası basın mensuplarına açıklamalar yapan Arat, Beşiktaş taraftarına müjdeli haber verdi.

Hasan Arat şu ifadeleri kullandı:

"DEVLETİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Tüm bu çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Biz geldiğimizde sadece stadın çatısını değiştirdik ve emeğin ne kadar büyük olduğunu gördük. Beşiktaş yıllarca başka statta maçlarını oynadı. Taraftarımız bizi hiç yalnız bırakmadı. Onlara teşekkür ediyoruz. Devletimize teşekkür ediyoruz bu stadımızı burada yeniden yapılmasına imkan tanıdıkları için. Beşiktaş biliyorsunuz kendi stadını kendi imkanlarıyla yaptı. Bu çok kıymetlidir. 

"GÜZEL BİR SÜRPRİZİMİZ OLACAK"

Pazar gününden itibaren Beşiktaş'ta Cumhuriyet Bayramı faaliyetleri başlayacak. O hafta boyunca tüm takımlarımız kırmızı renk formayla çıkacak. Bunun biz hazırlıklarına 6 ay önceden başladık. Güzel bir renk kombinasyonu içinde Beşiktaş Futbol Takımı'nı Konya maçında göreceksiniz. Güzel bir sürprizimiz olacak. Burası Cumhuriyet Kutlamalarının ana kalbi niteliğinde. Tüm taraftarlarımızın burada olması önemli.

"İNİŞ ÇIKIŞLAR OLACAKTIR"

Tüm sporlarda sezon çok uzun. Bu sezonu değerlendirirken mutlaka iniş çıkışlar olacaktır. Takımın bütün iskeleti değişti. 8 transfer yaptık ama gidenleri düşünecek olursanız hatta halen gidenlere maaş ödendiğini düşünürseniz yükümüzün ne kadar ağır olduğunu görürsünüz.

"ÇOK İYİ BİR İSKELET KURDUK"

Çok iyi bir iskelet kurduk. Beşiktaş 6. haftada yarıştan çekilen bir takım olmaktan çıkıp yarışmacı bir takım haline geldi. Bu bize umut vermektedir. Tüm branşlarda iniş çıkışlar olur. Bunu bütün takımlar yaşayacaktır. Bu takıma güveniyoruz. Bu takımın ahengi çok önemli. Gio hocamız ve teknik ekibimiz sayesin mükemmel bir ahenk kazandık. Beşiktaş taraftarı bu takımı seviyor. Bizim en büyük güvencemiz taraftarımızdır. Biz de sorumluluklarımızı yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu görev son derece zor. Camiaların bir bütün halinde hareket etmesi lazım.

LİSE VE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE İNDİRİM

Her türlü eleştiri yapılabilir ama layık olduğumuz sınırda bu hareketin devam etmesi lazım. Tüm kulüplere bu mesajı veriyoruz. Herkesin bu dilden vazgeçmesi lazım. Başkanlar bu dilde konuşmaya devam ederse sıkıntı yaşanır. Gençler arasında yaşananları da görüyorsunuz. Çocukların buraya gelmesini teşvik etmemiz lazım. Biz lise ve üniversite öğrencilerine özel bir indirim yapma kararı aldık. Biz gençlerin sporla daha çok uğraşmasını istiyoruz.

"BARIŞ ORTAMI DEVAM ETSİN"

Barış ortamının devam etmesini istiyoruz. Sadece taraftara yönelik konuşma yapan yöneticilerin de artık kendine çeki düzen vermelerini rica ediyoruz.

"VAR GÜZEL BİR TEKNOLOJİ"

Dün akşam İzlanda maçını izlediniz. Hakemler VAR konusunda hiç tereddüt etmiyor. Oynadığımız futbol çok doğru bir futboldu. Hakem kararları herkese örnek olmalı. VAR'ın anında devreye girmesi Türkiye'de birçok problemi bitirir. VAR'daki hakem dirayetliyse anında hakemi çağırıyor. Bu da vicdanları yaralamıyor. VAR güzel bir teknoloji ve bunu iyi kullanmak lazım.

"KAMU VİCDANINA TERS ŞEYLER"

Beşiktaş zaman zaman sıkıntılar çekiyor. Hocaların ceza kararından çektiği gibi. Bir hocanın ceza alıp diğerinin almaması kamu vicdanına ters şeyler.

SEMİH KILIÇSOY HAKKINDA

Semih Kılıçsoy çok genç bir oyuncu. A Milli Takımın bir parçası olması çok önemli. Beşiktaş'ta hocasıyla birlikte bundan sonra ne olacağını tüm Türkiye'ye ve dünyaya gösterecektir. Semih Kılıçsoy, herkes gibi Beşiktaş'ın en değerli varlıklarından biridir. Geleceği çok parlak ve ona inancımız tam.

Ahmet Polat Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Ahmet Polat

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da spor editörü olarak meslek hayatını sürdürmektedir.
YORUMLAR 2
  • Yarkan 2 saat önce Şikayet Et
    Semih 11 oynamalidir nokta
    Cevapla
  • Biri 2 saat önce Şikayet Et
    Yeni bir salıncak mı aldınız
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR